WAT:
Ik coach zorgmedewerkers van overleven naar moeiteloos leven en werken. Ik gebruik hiervoor diverse body-mind technieken en ademhalingsoefeningen als ondersteuning. De technieken die ik gebruik zijn gebaseerd op basis van kwantummechanica en epigenetica. Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van een online scholing over hoe je aandacht effectief kunt inzetten in je werk als zorgverlener.
 
WAAROM:
Ik coach zorgmedewerkers omdat ik 17 jaar als verpleegkundige heb gewerkt en zelf ook heb ervaren hoe overleven voelt terwijl je voor anderen aan het zorgen bent. De scholing over aandacht maak ik, omdat ik geloof dat het gebrek aan aandacht de oorzaak is van de werkdruk in de zorg en ik wil vanuit deze visie heel graag mee helpen om de werkdruk in de zorg te verminderen. Ik doe dit door zorgmedewerkers te leren hoe ze aandacht effectief in kunnen zetten om gezondheid te bevorderen.
 
WAARMEE:
1op1 ONLINE coaching trajecten van 3-6 maanden Online scholing (in de toekomst)
 
Tarieven:
Ik start altijd met een gratis ontdekkingssessie. Ik reserveer 3 uur voor afspraak, zodat er altijd voldoende tijd is.
Tarieven 2022
*Half traject €555,- 3 sessies van circa 2 uur. Gespreid betalen is mogelijk, maar dan komt er 5 euro per betaling extra bij.
*Heel traject €1110,- 6 sessies van circa 2 uur.
Gespreid betalen is mogelijk, maar dan komt er 5 euro per betaling extra bij. Verlengen van een traject met losse sessies is ook mogelijk.
Een losse sessie kost €190,-.