De meeste mensen in Nederland hebben het heel erg druk; afspraak hier, afspraak daar, vanuit werk de kinderen ophalen, boodschappen, koken, huishouden, kinderen naar bed, ohja, nog even wat werk afmaken, televisie kijken, en ohja, ik heb ook nog een partner..!

We zijn de hele dag druk en er komen ontzettend veel prikkels op ons af. Om overzicht te houden in je leven is het van belang om ook af en toe rust te nemen, zowel voor je lichaam als je geest.

Yoga en meditatie kunnen je daar heel goed bij helpen. Een paar minuten ermee bezig zijn, geeft al een wereld van verschil. Als je het niet gewend bent, kan het even wennen zijn, maar net zoals met andere dingen; oefening baart kunst ;)

Lees hier meer over Kuzala Yoga & Meditatie

Yoga en meditatie vertragen je ademhaling en zorgen voor een lagere (buik)ademhaling. Het zal je direct meer ontspannen maken. Door je brein vrij te stellen van afleiding en prikkels, zoals mensen, televisie of computer, zal je rustiger in je hoofd worden en minder piekeren.

Door het doen van stretchoefeningen, kan je veel stress en spanningen loslaten. En daarnaast zorgen yoga en meditatie ervoor dat cortisol, je stresshormoon, daalt, waardoor je veel beter kan slapen.

 

Wij hebben onze eigen Kuzala Yoga & Meditatie ontwikkeld, die volledig voldoet aan wat wij belangrijk vinden in Yoga en Meditatie. Een mooie balans tussen Yin en Yang, geschikt voor ieder niveau, mooie indrukwekkende en rustgevende muziek en een diepgaande meditatie, waardoor je je weer bewust wordt van waar je staat in je leven en waar je heen wilt.

 

Wij geven deze Kuzala Yoga & Meditatie trainingen door heel Europa op mooie en bijzondere locaties, maar ook bij bedrijven en andere (privé of openbare) events.

Wij hebben de missie om mensen gezonder en gelukkiger te maken en wij zijn erg blij dat dat is gelukt tijdens de verschillende trainingen die wij hebben gegeven. Deze maand staan wij bovenop de rooftop van A’DAM toren, maar ook de sessies in Usuahia Ibiza, Hard Rock hotel Tenerife & Hard Rock Hotel Ibiza en die midden in het centrum van Praag waren absolute hoogtepunten.

 

Kuzala is ook zeer geschikt voor bedrijven. Yoga en meditatie is erg goed tegen stress, burn-out, depressie, maar ook voor teambuilding. Niet alleen tijdens de training zelf, maar ook daarna is de sfeer op kantoor anders dan daarvoor; personeel is relaxter en gemotiveerder.

 

Wil je op een originele manier je verjaardag, babyshower of vrijgezellenfeest vieren? Met Kuzala Yoga & Meditatie zal je iedereen verrassen en een dag laten beleven om nooit te vergeten.

 

Stuur een mail naar info@stateofmindnetwork.com als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe events of voor vrijblijvende informatie voor Kuzala Yoga & Meditatie bij jou op het werk of voor een ander event.

 

Wij voelen ons bevoorrecht om Kuzala met jullie te mogen delen en hopen dat het jullie leven ook nog mooier zal maken.

 

Lees hier meer over Kuzala Yoga & Meditatie