State of Body heeft alles te maken met jouw Body, van je bodyshape tot je huid; van je gezondheid tot je hormonen; van je energie- en stresslevel en van je organen tot je geluksgevoel.  Je levensstijl, voeding, yoga, bewegen en slaap hebben een direct effect op hoe je eruitziet en op hoe je je voelt.

Klik voor meer informatie op:

Want sta eens stil bij hoe geweldig je lichaam is. Alles werkt, zonder dat je ergens bij moet nadenken of stilstaan. Alles in je lichaam werkt heel nauw samen, waardoor je goed kan functioneren en alles kan doen waar jij voor kiest. Van een ieniemienie kleine cel groei je uit naar een volmaakte baby, met alles erop en eraan, en vervolgens groei je naar de volwassen en volgroeid persoon die je nu bent. Hoe mooi is dat?! En hoe kan dat? Het komt door voeding.

Op school leren we niet wat juiste voeding is. Sterker nog, we worden aan alle kanten door reclames misleid over wat gezond is, omdat bedrijven aan bepaalde voedingsmiddelen veel verdienen. Het lichaam is zo intelligent en zo sterk, maar door een verkeerde levensstijl heeft je lichaam het zwaarder dan nodig. Heel veel ziektes nemen elk jaar toe, bij steeds meer mensen en ook bij jongere mensen. Ziektes die veroorzaakt worden door een slechte levensstijl en die dus voorkomen kunnen worden. Je hebt maar 1 lichaam en als die ermee op houdt, dan houdt alles op…

Wat nou als je jezelf qua energie- en gelukslevel een 7 geeft op een schaal van 10, maar dat die 10 een 20 kan zijn? Dat je dus al die jaren je zoveel minder fit en gelukkig voelt, dan mogelijk is.

Net zoals bij een auto, moet je je lichaam ook de juiste brandstof geven. Eet voeding die je energie geeft, die zorgt dat je je optimaal voelt, dat je gezond blijft en je je fit en gelukkig voelt. Want alleen dan kan je daadwerkelijk alles uit het leven halen. Je kan je passie volgen, solliciteren op die droombaan, en je durft eindelijk die droomman/vrouw aan te spreken!

Ik weet uit eigen ervaring en door het studeren en praten met experts wat een grote invloed voeding en yoga op jouw leven kunnen hebben. Mijn kennis overdragen door coachen, het geven van trainingen en Kuzala yogales geven is daarom mijn doel.

Ook bij bedrijven is dit erg positief uitgepakt. Personeel is fitter, geconcentreerder en efficiënter waardoor de stress afneemt en daardoor ook de kans op overspannenheid of een burn-out.

Iedereen is mooi, in welke vorm dan ook. We zijn allemaal anders en dat is maar goed ook.

Ik wil jou helpen om te zijn wie jij graag wilt zijn, wie jij ècht bent. Want het gaat erom dat jij jezelf mooi vindt en goed voelt, zodat jij je droomleven kan gaan leven.

Li-Ann van Groen, State of Body trainer.