State of Mind Network is er vooral voor de bewustwording van onszelf en het effect hiervan op onze belevings- en gevoelswereld; het bewust zijn van onze aanwezigheid en energie. Door dit bewustzijn van Mind & Body kunnen we begrijpen wat het effect van ons ZIJN is op onszelf en op onze omgeving. Door de westerse manier van leven en opvoeden lijken we vanaf onze geboorte steeds verder van onszelf vandaan te raken. Omdat dit energetisch helemaal niet mogelijk is, raken we verward binnen onze eigen belevingswereld en construeert het ego een scenario waarin de stem van ons hart en intuitie verloren raakt in de ruis. Als we dat contact eenmaal kwijt zijn, worden we stuurloos en voelen we ons een vreemde in onze eigen wereld.
Dit stuurloze merken we dagelijks aan wat we doen en hoe we ons hierbij voelen, dat is vaak niet prettig. We zijn deze state of mind echter zo gewend dat binnen onze comfortzone valt en we ons maar bij deze manier van leven neerleggen. We nemen hierdoor genoegen met wat ons toekomt, zonder te beseffen dat we slechts toegang hebben tot een fractie van onze potentie. We blijven stuurloos door het leven dwalen, terwijl ons stuur onzichtbaar voor ons neus hangt.

State of Mind Network zorgt dat je weer contact maakt met jezelf en dat je je weer thuis voelt in jouw eigen belevingswereld. We doen dit door je zowel op mentaal als fysiek niveau te laten focussen op jezelf. De mindset en bodyset komen weer in balans, zelfliefde vloeit zonder barrières en je wordt een bron van liefde, inspiratie en creativiteit. Feitelijk word je wat je altijd al geweest bent: liefde, kracht, energie en potentie. Deze vlam brandt intern maar straalt uit naar de wereld om je heen en naar een ieder die zich daarin bevindt. Het effect zal duidelijk merkbaar zijn bij partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s. Zelfs wildvreemden zullen onder invloed raken van jouw energie, dat een licht zal schijnen op een ieder in wiens leven je verschijnt, dit is al merkbaar tijdens het passeren op straat.
Met onze workshops, trainingen, cursussen, lezingen, seminars en retreats in Nederland en daarbuiten, helpen wij je de beste versie van jezelf te worden en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent.

Methoden en doelen:

State of Mind Network houdt zich bezig met persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Door enerzijds eigen onderzoek naar en praktijkervaring met verschillende methoden en technieken en anderzijds door het uitdragen van onze bevindingen in de wetenschap op het gebied van:
* Voeding
* Mindset, Mindfulness en meditatie
* State of Mind
* Zelfreflectie
* Kwaliteit in werk en leven
* Yoga
* Beweging en sport
* Supplementen

De State of Mind Network doelen:
*Bewuster leven en werken
* Optimaliseren van jezelf en je talenten
* Ontdekken van je passie en wie je in werkelijkheid bent
* Leven vanuit je hart, luisteren naar je innerlijke stem en intuitie
* Verdiepen van relaties
* Streven naar Mind & Body Balance
* Je ideale leven leven
* Gelukkiger worden
* Gezonder leven
* Energieker en fitter worden
* Minder stress ervaren

Retreats

We gaan graag op reis! Bij State of Mind Network organiseren we regelmatig retreats. Wil jij er ook even helemaal alleen voor jezelf zijn? Wil je de dagelijkse patronen loslaten en ben je toe aan verdieping? Dan is een retreat absoluut iets voor jou.

Retreat betekent letterlijk ‘terugtrekken’ of ‘afzonderen’. Tijdens een retreat kan je je even helemaal terugtrekken en ontspannen in een prachtige natuurrijke, rustige omgeving. Je kan dan je de eindeloze gedachtestroom, zorgen en angst over de toekomst en emoties door het verleden even helemaal laten gaan en je richten op het nu.
Ja gaat dan terug naar je ware ‘ik’, kan oude patronen loslaten en meer diepgang brengen in je leven. De mind en body komen weer in balans en tot rust.
Door in stilte te mediteren (Vipassana), met zo min mogelijk afleiding, zal je tot nieuwe inzichten komen die je persoonlijke ontwikkeling en groei zullen bevorderen.
Yoga, dat ‘verbinden’ betekent, zorgt voor een balans tussen lichaam en geest. Het maakt je lichaam sterk, fit, flexibel en vermindert spanningen. In combinatie met meditatie en ademhalingsoefeningen, zal je rustig en ontspannen zijn.
Detoxen, dat ‘loslaten’ betekent, heeft zowel effect op je body als op je mind. Door middel van detoxen, raak je afvalstoffen en gifstoffen kwijt. Doordat de spijsvertering wordt stilgezet, heeft je lichaam meer rust en zullen al je cellen opgeslagen stoffen gaan afstoten, die vervolgens afgevoerd zullen worden. Al snel zal je meer energie ervaren.
Vasten geeft rust aan je body en ruimte aan je mind, waardoor weggestopte en oude emoties eindelijk bevrijd kunnen worden. Uiteraard zullen wij je helpen met het kanaliseren van deze emoties.

Het programma bestaat uit:
*Yoga
* Meditatie
* State of Mind training
* Mindfulness training
* Groepsessies
* Individuele sessies met de trainers
* 2 of meereder stilte dagen (Vipassana)
* 2 of meerdere Detox dagen (enkel sap en soep)
* Gezonde voeding training
* Wandelingen in de prachtige natuurrijke omgeving
* Als afsluiter een gezellige avond met gitaar bij het kampvuur

Voor wie:
De State of Mind Network retreats zijn bedoeld voor iedereen die wil groeien en die zich wil verdiepen en verbinden met zichzelf. Voor iedereen die echt uit zijn hart wil leven en de verbinding tussen lichaam en geest wil verruimen, door je angsten uit de weg te ruimen, je bewustzijn te vergroten en jezelf als herboren te voelen. De retreat is voor alle leeftijden, jong en oud.
Tijdens de State of Mind Network retreat ben je 5 dagen lang op een prachtige locatie in het binnen- of buitenland. Door weg te zijn van de dagelijkse hectiek is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met beide voeten op de grond. Tijdens het programma wordt bewust en onbewust gewerkt aan: inzicht, intuïtie, vertrouwen, loslaten, eigenwaarde, zelfvertrouwen, genieten, innerlijke kracht, energie, verbinding en communicatie.
Als je twijfelt of een dergelijke retreat iets voor jou is, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

 

De trainers

State of Mind trainer/coach Stacey Seedorf en State of Body trainer/coach Li-Ann van Groen zijn de drijvende krachten achter State of Mind Network.

Li-Ann van Groen – State of Body trainer/coach

Li-Ann van Groen is al meer dan 15 jaar werkzaam in de fitness branche en heeft de laatste jaren ook veel onderzoek en trainingen gedaan op gebied van yoga en voeding. Ze heeft zelf ondervonden welke helende werking voeding, bewegen en ontspannen op ons welzijn hebben en is daardoor gepassioneerd om anderen ook te helpen met een energieker, gezonder en gelukkiger leven.

Voeding bepaalt voor ongeveer 80% hoe je lichaamsbouw is! Maar daarnaast heeft het ook een enorme invloed op hoe je je voelt, je hoeveelheid energie, je geluksgevoel, je stressniveau en je gezondheid. Gevolgen die je direct kan merken als je er op let.
Ook bewegen heeft invloed op de hierboven genoemde punten. Er zijn tal van mogelijkheden om meer te bewegen, door sport, maar ook door kleine aanpassingen in het dagelijks leven. Juist díe aanpassingen maken het verschil, zonder dat het je veel tijd kost.
We leven in een maatschappij waar alles snel moet en waar we het liefst nog multi tasken ook! Maar juist in de stilte en rust zitten de antwoorden. Je ware ‘ik’, je rust en overzicht. Enkele minuten mediteren of een aantal yoga oefeningen, hebben al een enorme impact op je leven, het overzicht daarin en het contact met mensen in je omgeving.

Bij bedrijven waar we trainingen geven, wordt direct gemerkt dat er een andere, positievere en actievere werksfeer heerst. Mensen zijn meer bewust, ontspannen en gezonder, wat ook weer een positieve invloed heeft op ziekteverzuim.
Vooral bij de retreats, waar je jezelf heel erg tegenkomt en zoveel sterker uitkomt, onderga je een absolute lifechanger.

Het gebrek aan kennis is vaak de oorzaak van een verkeerde levensstijl van veel mensen. Li-Ann zal je van de juiste en meest up-to-date informatie voorzien en tips geven hoe je het in jouw leven kan inpassen. Wanneer je de juiste kennis hebt en weet hoe je dat een invulling kan laten geven in je eigen leven, dan is het alleen nog maar de knop omzetten. En wanneer je dat hebt gedaan en ervaart hoe geweldig mooi je leven kan zijn, dan wil je nooit meer terug!

Li-Ann: “Geluk en gezondheid is het allermooiste cadeau dat ik iemand kan geven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen en mijn passie is om nog veel meer mensen te helpen!”

 

Stacey Seedorf – State of Mind trainer/coach

Stacey Seedorf is de oprichter van State of Mind Network en een gepassioneerde schrijver, spreker en mindset-trainer/coach. Hij coacht in persoonlijke ontwikkeling, succes, inspirerend leiderschap en het waarmaken van dromen, wensen en doelen. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes, door inzicht te geven in de vele bepalende denkprocessen.

Zijn werk baseert hij op technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten. Zo zijn moderne methoden als die van Anthony Robbins, NLP, EFT, Touch of Matrix, de Wim Hof methode (Iceman), Avatar, Life Success (Bob Proctor), Shamballah, Reiki, SiamReiki, Osho en Art of being als traditionele methoden als: Advaita Vedanta, Yoga, Vipassana- en andere Meditatie vormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme en het werk van diverse leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Schri Nisargadatta Maharaj en vele anderen, de basis voor wat hij doet.

De rode draad door al zijn werken (live en in boekvorm) is de menselijke Mindset, onze manier van denken en de manier waarop we ons brein laten bepalen welke wereld wij om ons heen waarnemen. Dit is in zijn visie allesbepalend, ongeacht de activiteit.

Stacey: “De basis van mijn trainingen liggen altijd bij het individu zelf, dit is de meest essentiële sleutel die je als mens in handen kunt hebben. Je hebt altijd de masterkey waarmee je elke interne deur geopend krijgt. Dit kan echter nogal een zoektocht zijn en daar komt een coach als ik om de hoek kijken. In korte tijd geef ik de inzichten die je de macht en controle over jouw subjectieve belevingswereld teruggeeft. Hierdoor ben je weer in staat in jezelf te geloven en beslissingen te nemen die je in de richting stuwen waar je heen wilt. Dit geldt voor individuen in de privé-sfeer, maar ook voor leidinggevenden binnen bedrijven.
Mijn missie is om mensen en bedrijven net dat zetje te geven waardoor ze weer overeind komen en als individu of onderneming op weg kunnen naar geluk en succes!”

 

De visie van State of Mind Network
Als we heel eerlijk zijn moeten we bekennen dat het niet zo goed gaat met de mens in het het algemeen en met onze planeet. Er is constant oorlog op meerdere plekken van de wereld, we ontbossen in steeds meer oerwouden, er wordt gehandeld in mens en dier, het klimaat wordt met het jaar minder stabiel en de effecten hiervan worden steeds duidelijker voelbaar. Hier moet echt verandering in komen anders zal dit snel onherstelbaar mis gaan. We zullen een ander collectief bewustzijn moeten krijgen om dit op grote schaal te kunnen keren. State of Mind Network wilt haar steentje hieraan bijdragen door alles binnen haar macht te doen om deze shift in bewustzijnsniveau te bereiken. Zelfkennis, zelfreflectie en verantwoordelijkheid zijn hierbij onze speerpunten; wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.

De missie van State of Mind Network
State of Mind Network wilt deze bewustwording realiseren door het bieden van trainingen, workshops, retreats, het schrijven van boeken en blogs en door het spreken op evenementen en seminars.
Daarnaast wil State of Mind Network met haar stichting wereldwijd een directe positieve invloed uitoefenen op het dierenwelzijn. De Foundation wordt gefinancierd met de opbrengsten van State of Mind Network.

Contact:
Website: www.stateofmindnetwork.com
e-mail: info@stateofmindnetwork.com