Persoonlijke en intensieve begeleiding

State of Mind training en coaching gaan vooral om begeleiding in het omgaan met jezelf. Om doelen te stellen en te halen is het vooral van belang om te leren omgaan met je angsten en onzekerheden die verborgen liggen in je onderbewuste. Hoezeer we ook vanuit onze bewuste brein beslissen en bepalen dat we willen presteren en onze voornemens willen volhouden, vallen we toch vaak terug in oude routines. Dit is de reden waarom we aan het einde van elk jaar moeten constateren dat we eigenlijk niet veel zijn opgeschoten.

De reden hiervoor is de bepalende kracht van ons onderbewuste brein, dat voor meer dan 96%(!) ons gedrag bepaalt. Elke blijvende verandering zal dus hier moeten beginnen. Dit doen wij door methodes te gebruiken met bewezen resultaat. Alles begint bij de beslissing en motivatie om te willen veranderen, van daaruit staat alles open.

Heb je moeite om gemotiveerd te blijven en je doelen te halen? Kan je wel wat extra hulp gebruiken? We gaan samen kijken naar jouw doelen en hoe ik jou daarbij kan helpen. Naar aanleiding daarvan bepalen hoe lang het traject zal zijn. Het is een begeleiding op maat die aansluit bij jouw wensen, levensstijl en behoeftes.

Stacey: De basis van mijn trainingen liggen altijd bij het individu zelf, dit is de meest essentiële sleutel die je als mens in handen kunt hebben. Je hebt altijd de masterkey waarmee je elke interne deur geopend krijgt. Dit kan echter nogal een zoektocht zijn en daar komt een coach als ik om de hoek kijken. In korte tijd geef ik de inzichten die je de macht en controle over jouw subjectieve belevingswereld teruggeeft. Hierdoor ben je weer in staat in jezelf te geloven en beslissingen te nemen die je in de richting stuwen waar je heen wilt. Dit geldt voor individuen in de privé-sfeer, maar ook voor leidinggevenden binnen bedrijven.
Mijn missie is om mensen en bedrijven net dat zetje te geven waardoor ze weer overeind komen en als individu of onderneming op weg kunnen naar geluk en succes!”

Het bedrijfsleven

Ook geven wij workshops, masterclasses en seminars in het bedrijfsleven. Bij deze trainingen wordt direct gemerkt dat er een andere, positievere en actievere werksfeer heerst. Mensen zijn meer bewust, ontspannen en gezonder, wat ook weer invloed heeft op ziekteverzuim. Een training wordt gegeven in de vorm van een eendaagse workshop of masterclass aan een groep of afdeling. Een training kan verschillende lengtes hebben, variërend van 2,5 uur tot 8 uur. Tijdens deze training zal er ingespeeld worden op de verzoeken, wensen en/of barrières van en binnen de groep.