Persoonlijke begeleiding

Heb je moeite om gemotiveerd te blijven en je doelen te halen? Kan je wel wat extra hulp gebruiken? We gaan samen kijken naar jouw doelen en hoe ik jou daarbij kan helpen. Naar aanleiding daarvan bepalen hoe lang het traject zal zijn. Het is een begeleiding op maat die aansluit bij jouw wensen, levensstijl en behoeftes.

Coaching per uur: 100,-

Coaching 3 pack: 250,-

Sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

Meer dan 30.000 mensen in Nederland, België en Duitsland hebben deze trainingsmethode van medisch bioloog Remco Verkaik gevolgd.

Klik hier voor meer info over Sportvasten.

Detox

Iedereen weet dat als je wilt afvallen je meer moet gaan sporten en je je voedingspatroon moet aanpassen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een nieuwe oorzaak, eentje die sluipend het lichaam binnendringt, is vervuiling van het lichaam door gifstoffen. Kom je weer snel aan nadat je afgevallen bent, ben je vaak vermoeid, houd je vocht vast of heb je weleens last van stemmingswisselingen en/of cellulitis? Dan zouden gifstoffen in je vetcellen weleens de oorzaak kunnen zijn. Het is dan belangrijk om te ontgiften.

Klik hier voor meer info over Detoxen.

Kuzala yogales

Met Kuzala yoga gaat het erom om dichter bij jezelf te komen, in het moment te zijn en even op de pauzeknop te drukken in onze drukke levens. Even tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. Een bijzondere en zeer rustgevende les yoga en daarna met een goed gevoel weer de les verlaten, zonder gevoelens over dat je een houding niet kon. Kuzala heeft als kenmerk dat het zeer geschikt is voor ieder niveau en dus ook voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan. Juist mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hoopt zij door deelname aan haar les ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen.

Kuzala Yoga kan worden gegeven privé, in een groep, op het werk, of met bijzondere gelegenheden zoals bij een vrijgezellenfeest of babyshower.

Meer info bij ‘Kuzala’ in het menu.

Voedingsanalyse

Is het wel gezond wat je op een dag eet? Voedt het je wel of vult het je alleen? Eet je voldoende voeding voor de juiste energie of misschien juist teveel? Kom je wel aan de nodige voedingstoffen? Vetten, eiwitten, koolhydraten, mineralen, vitaminen, vezels en water? Door tekorten kan je vermoeid, een verminderde weerstand, overgewicht, stress, een burn-out of ziektes als diabetes en hart- en vaatziektes krijgen. Voeding heeft een groot effect op hoe je eruitziet en op hoe je je voelt. En hoe zit het met je eetgewoonten?

Bij een voedingsanalyse bekijk ik en bespreken we je voedingsdagboek, dat je gedurende 7 dagen mag bijhouden. Ik heb daardoor een goed beeld van je voedingsgewoonte, zodat ik je feedback kan geven en tevens tips voor de toekomst.

Je krijgt van mij een Gezond voedingsadviesrapport met daarin mijn adviezen en recepten, zodat je energieker, gelukkiger en gezonder kunt worden.

Met de voedingsanalyse krijg je:

  • Overzicht en inzicht in je voedingsgewoontes
  • Een persoonlijke analyse
  • Kennis over jouw voedingsgewoontes
  • Tips voor het maken van gezonde keuzes
  • Persoonlijk advies op maat
  • Gezonde recepten

Stress & burn-out

Wist jij dat Stress en een burn-out alles te maken hebben met je hormonen? En dat die hormonen bepalen hoe jij je voelt (en hoe je eruitziet)? Voeding en yoga hebben een direct gevolg op je hormonen en ik ga uitleggen hoe je die positief kan beïnvloeden. Welke voeding of andere hormoonverstoorders kan je beter laten staan? En wat moet je juist wél doen om je hormonen weer in balans te brengen? Want als je je hormonen weer in balans hebt, dan verandert de stress of burn-out in gezond, gelukkig en fit!

Trainingen op het werk

Bij bedrijven waar we trainingen geven, wordt direct gemerkt dat er een andere, positievere en actievere werksfeer heerst. Mensen zijn meer bewust, ontspannen en gezonder, wat ook weer invloed heeft op ziekteverzuim. Een training wordt gegeven in de vorm van een eendaagse workshop of masterclass aan een groep of afdeling. Een training kan verschillende lengtes hebben, variërend van 2,5 uur tot 8 uur. Tijdens deze training zal er ingespeeld worden op de verzoeken, wensen en/of barrières van en binnen de groep.