Stacey Seedorf is de oprichter van State of Mind Network en een gepassioneerde schrijver, spreker en Motivatie & Prestatie-trainer/coach. Hij traint in persoonlijke ontwikkeling, succes, inspirerend leiderschap en het waarmaken van dromen, wensen en doelen. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Hij doet dit door op geheel eigen wijze inzicht te geven in de vele bepalende denkprocessen. De reden waarom we doen wat we doen heeft hem altijd gefascineerd en loopt als een rode draad door al zijn trainingen en boeken. Na jarenlang intensief onderzoek over dit thema heeft hij een trainingsmodel ontwikkeld waarin de antwoorden op ‘Waarom-vragen’ automatisch leiden tot antwoorden, inzichten en oplossingen voor dilemma’s en levensvragen in het privé-leven en het zakelijke-leven. De combinatie van NLP en Neurowetenschap vormt de basis voor zijn ‘Wonder of Why’. Inzicht in ons denkproces maakt alles wat we doen helder en die helderheid geeft logica aan het resultaat hiervan. In zijn laatste boek ‘Het wonder van WAAROM’, beschrijft hij de wonderlijke uitkomsten van deze trainingsmethode. De business-editie van dit boek heet ”The Wonder of Why’ en is geschreven door Stacey en collega trainer/coach Ronald Schouten.

Naast bovengenoemde trainingen is hij in India erkend als Yoga & Meditatie docent en is van hieruit het hele jaar actief  tijdens de vele Kuzala Mindfulness trainingen en retreats van Vanuit State of Mind Network. De basis voor de zelfontwikkelde Kuzala-stijl ligt in technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten. Zo zijn moderne methoden als die van Anthony Robbins, NLP, EFT, Touch of Matrix, de Wim Hof methode (Iceman), Avatar, Life Success (Bob Proctor), Shamballah, Reiki, SiamReiki, Osho en Art of being het fundament. Maar ook traditionele methoden als: Advaita Vedanta, Yoga, Vipassana- en andere Meditatie vormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme en het werk van diverse leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Schri Nisargadatta Maharaj en vele anderen, zijn grote inspiratoren voor de spirituele kant van State of Mind Network.

Stacey: “De basis van mijn trainingen liggen altijd bij het individu zelf, dit is de meest essentiële sleutel die je als mens in handen kunt hebben. Je hebt altijd de masterkey waarmee je elke interne deur geopend krijgt. Dit kan echter nogal een zoektocht zijn en daar komt een trainer als ik om de hoek kijken. In korte tijd geef ik de inzichten die je de macht en controle over jouw subjectieve belevingswereld teruggeven. Hierdoor ben je weer in staat beslissingen te nemen die je in de richting stuwen waar je heen wilt. Dit geldt voor individuen in de privé-sfeer, maar ook voor leidinggevenden binnen bedrijven.
Het is mijn missie om mensen en bedrijven net dat zetje te geven waardoor ze weer overzicht krijgen en als individu of onderneming op weg kunnen naar geluk en succes!”