Wil je graag afvallen, meer energie, een gezonde levensstijl of je conditie verbeteren? Dan is Sportvasten wat voor jou.

Wat is Sportvasten? 

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Sportvasten is een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter. Duuratleten, zoals hardlopers en wielrenners, hebben ineens een veel groter vermogen tot de aanmaak van energie, zonder dat de tank leeg raakt. Explosieve sporters kunnen het voor het seizoen inzetten om de basisconditie te verhogen. Een ander voordeel is dat het herstel na sporten (en blessures) groter wordt, wat waarschijnlijk wordt veroorzaakt door de verhoging van mitochondriën (orgaancellen die verantwoordelijk zijn voor het onttrekken van energie uit voedingsstoffen) in de spieren.

Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt. Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

Supplementen ondersteunen jouw lichaam tijdens het maken van de switch. De Sportvasten supplementen voorkomen lichamelijke tekorten tijdens de afbouw- en sapvasten dagen. Daarnaast beschermen ze tegen spierafbraak. Verder zorgen ze ervoor, door het onderdrukken van je hongergevoel, dat je de 10-daagse Sportvastenkuur goed kunt volhouden. Het supplementen pakket bestaat uit:

  • Metabolic Switch: Het basissupplement van Sportvasten. Deze superjuice bevat een aminozurencomplex met polyfenolen. Polyfenolen zijn fruitextracten met een sterke antioxidant werking en stimuleren samen met de aminozuren de switch van suiker- naar vetverbranding
  • Multi health complete: Dagelijkse aanvulling van belangrijke vitaminen en mineralen. Ondersteunt de spieren, het immuunsysteem en zorgt voor meer energie
  • Omega Health: Extra onverzadigde visvetzuren met hoog gehalte EPA en DHA. Ondersteunt de vetverbranding
  • CalMagZink: Calcium, magnesium en zink spelen een rol bij het behoud van sterke spieren en botten.

Klik hier om met Sportvasten te starten.

In deze vlog vertel ik meer over wat Sportvasten inhoudt en vertelt een aantal mensen over hun ervaring met Sportvasten met mij als coach.

Vele anderen, waaronder zij, gingen je voor:

Danny: Opeens werd ik door mijn vriendin geattendeerd op sportvasten.  Ik die nooit aan gezond en dieet deed of gevoelig was voor welke kuur dan ook.  Maar ja.. iets werd wel aangewakkerd.  Zodoende kwamen we bij Li-ann en na over en weer mailen besloten we het te doen
Al met al viel het ons hartstikke mee ook omdat we het samen deden.  De meeste “last” hadden we toen we weer mochten eten. Maar gelukkig konden we via Li-Ann weer verder.  Goede tips. Precies op tijd de juiste vragen.
Enorm resultaat … ruim 6 kilo kwijt energieker en meer conditie.
Sportvasten is niet makkelijk maar wel te doen.  Zeker met zijn 2-en en een goede coach.

Barbara: Ik zocht een goede gezonde manier om mijn mindset wat aan te passen; minderen met eten, minder zin in zoet te hebben en ook wat af te vallen. Bij Li-Ann ben ik gaan sportvasten en dat was precies wat ik nodig had! Ik ben 5 kilo afgevallen en heb het ervaren als 10 powerdagen. Je moet wel over wat doorzettingsvermogen beschikken maar door Li-Ann heb ik het juist goed vol kunnen houden. Ze was er elke dag om vragen te beantwoorden en gaf me van tevoren alle duidelijke informatie. Alleen al elke ochtend een berichtje met de vraag hoe ik me voelde, het is iets heel kleins maar als je even zo met jezelf bezig bent in die 10 dagen is dat heel fijn. Het werkt ook heel fijn samen met iemand die zo positief in het leven staat, niet oordeelt maar juist heel motiverend is!

Rowena: Ik heb het sportvasten echt als super ervaren! Ik had nooit verwacht dat ik zoveel resultaat kon behalen in 10 dagen! Ik ben 4 kilo kwijt!! Maar het beste van sportvasten vind ik dat ik nu zoveel meer energie heb.. ik had nooit verwacht dat zo iets kon door  anders te gaan  eten en de switch te maken. Ik wil je echt heel heel erg bedanken omdat ik me zoveel beter voel.

Mirjam: Ik ben gaan sportvasten om mijn lichaam te resetten (back to basics) na een periode van een jaar waarin ik zoekende was naar een dieet wat bij mij past. De 10 dagen sportvasten waren heel goed vol te houden, de ene dag wel iets zwaarder dan de ander. Het heeft mij veel energie gegeven, mijn reuk is beter en ik waardeer voeding meer. Mijn conclusie na het sportvasten is : ga niet op dieet maar voedt je lichaam met de juiste producten en luister naar je lijf. Ik raadt iedereen aan de 10 dagen sportvasten aan te gaan, je voelt je echt fitter. Het is een investering in jezelf.
Li-Ann is als coach heel duidelijk in haar uitleg wat je kunt verwachten van het sportvasten, zo ben ik niet voor verassingen komen te staan. Ze is heel begaan en houdt elke dag contact over de resultaten en geeft daarop goede adviezen. Wil je niet alleen iemand die je zeer zakelijk een ‘verkooppraatje’ houdt, maar een coach die zichtbaar gepassioneerd is dan zou ik lekker gaan sportvasten bij Li-Ann

Robert: Vandaag besefte ik pas echt hoe tevreden ik ben met het resultaat wat ik behaald heb dankzij jou! Trainen ging goed en was tevreden met wat ik in de spiegel zag 😉nu nog paar kilo spieren erbij.

Klik hier om met Sportvasten te starten.

Mijn eigen ervaring met Sportvasten:

Ik ben niet altijd zo fit geweest als nu. 4 jaar geleden heb ik Sportvasten gedaan en dat is echt een life changer geweest! Ik heb toen zelf de opleiding gedaan en ben ontzettend blij dat ik zoveel mensen heb mogen begeleiden met het behalen van hun doelen. Met Sportvasten verlies je gewicht en vet, verbeter je je conditie, kom je van je suikerverslaving af en krijg je veel meer energie! En doordat je een switch maakt van suiker- naar vetverbranding blijft dit resultaat.

 

Wat kost Sportvasten? 

Sportvasten is een persoonlijk begeleidingstraject, wat inhoudt dat de mate van begeleiding voor het grootste gedeelte de prijs bepaalt.

Het sportvastenpakket kost momenteel slechts € 249,- in plaats van € 275,-.

Klik hier om met Sportvasten te starten.

Heb je vragen? Stuur even een mail met je telefoonnummer en dan bel ik je op voor een gratis intakegesprek. State.of.body@outlook.com