Wil je graag afvallen, meer energie, een gezonde levensstijl of je conditie verbeteren? Dan is Sportvasten wat voor jou.

WAT IS SPORTVASTEN?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • Meer energie en een fitter gevoel
  • Verbeterde sportresultaten
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

MAKE THE SWITCH

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die jij in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. Je doet de kuur onder begeleiding van de Sportvasten Coachen Stacey of Li-Ann. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor jou bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel jij je als herboren en kan je nieuwe lifestyle beginnen!

ACHTERGROND VAN SPORTVASTEN

In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Wanneer er weinig voeding te vinden was, schakelde het lichaam automatisch over van suiker- naar vetverbranding. Omdat wij altijd eten bij de hand hebben, staat het lichaam bij de meeste westerse mensen continu in de suikerverbranding. Hierdoor krijg je een grote behoefte aan suiker en klachten als vermoeidheid.

Sportvasten zorgt er voor dat jouw stofwisseling wordt geswitcht van suiker- naar vetverbranding. Dit heeft veel voordelen voor je lichaam. Zo verlies je gewicht en buikomvang, heb je meer energie en voel jij je veel fitter! Daarnaast verbeteren jouw sportprestaties en heb je minder behoefte aan zoetigheid. Maak ook de switch met Sportvasten en ga voor een fit, slank en energiek lichaam!

Klik hier om met Sportvasten te starten.

In deze video-reportage kan je zien hoe ik zelf het sportvasten-avontuur heb ervaren:

Vele anderen, waaronder zij, gingen je voor:

JEROEN:

Ik had eigenlijk nog nooit iets gedaan met diëten of vasten, maar toen ik na een relatiebreuk in een dip terecht kwam moest ik echt iets gaan doen. De breuk had enorme invloed op mijn gewicht en fitheid. Ik wilde mijn lifestyle drastisch veranderen en was op zoek naar de beste reset hiervoor. Via vrienden kwam ik bij Fittergy terecht en zij stuurden mij door naar Stacey.

Ik heb het sportvasten ervaren als een enorme uitdaging. Sommige dagen waren makkelijker dan andere, maar door de goede coaching van Stacey kwam ik ook goed door de zwaardere dagen heen. De grootste weerstand komt door de suikerverslaving en de manier waarop je daardoor gaat denken. Als State of Mind trainer had Stacey mij hier van tevoren al op voorbereid maar op de momenten zelf vond ik zijn begeleiding wel heel fijn en motiverend. Echt een topcoach!

KENNETH:

Ik doe al mijn hele leven aan fitness en voor mijn gevoel had ik best een gezonde lifestyle. Maar toen ik me steeds minder energiek ging voelen ontdekte ik dat ik vooral in mijn voeding een betere balans moest hebben. Ik wist dat zo nu en dan vasten een positieve impact op mijn gezondheid zou kunnen hebben, maar ik vond het idee alleen al heel heftig. Ook wilde ik niet teveel aan spiermassa kwijt. Toen ik hoorde over sportvasten was ik direct enthousiast. De switch tussen suiker- en vetverbranding heb ik als geweldig ervaren en hier heb ik nog altijd profijt van.

Sportvasten is niet heel makkelijk, dus is het wel belangrijk dat je goed begeleid wordt. In Stacey vond ik mijn ideale coach omdat hij heel veel kennis heeft van zowel body als mind. Hij is best streng, maar wel duidelijk en eerlijk. Met mijn karakter had ik dit ook wel nodig op de lastige momenten. Dank je voor deze life changer, Stacey.

BAS

Ik ken Stacey als ervaren State of Mind trainer, maar toen ik hoorde dat hij ook in Sportvasten coacht (State of Body), wilde ik dit wel proberen. De mentale kant van sportvasten leek me namelijk nog de grootste uitdaging en daar kan Stacey natuurlijk enorm bij helpen. In de praktijk bleek dit ook waar te zijn. Er komen namelijk altijd momenten van twijfel en weerstand tegen het vasten en juist op die momenten sleepte Stacey sleepte me echt doorheen. En … uiteindelijk ruim 6 kilo afgevallen, meer energie en meer conditie! Het was wel een investering, maar ik besef dat mijn gezondheid best wel iets mag kosten. Het betaalt zich nu al dubbel en dwars terug.

Klik hier om met Sportvasten te starten.

Wat kost Sportvasten? 

Sportvasten is een persoonlijk begeleidingstraject, wat inhoudt dat de mate van begeleiding voor het grootste gedeelte de prijs bepaalt.

Het sportvastenpakket kost momenteel slechts € 249,- in plaats van € 275,-.

Klik hier om met Sportvasten te starten.

Heb je vragen? Stuur even een mail met je telefoonnummer en dan bel ik je op voor een gratis intakegesprek.