Ga hier om te zien wat anderen over Maddy zeggen

Relatie coaching
Waarom ben je ooit verliefd geworden op juist deze persoon? Waarom raakt je relatie in een dip, en hoe kom je er weer uit? Heeft jouw verleden impact op je relatie, en wat kun je daaraan doen? Dit zijn allemaal vragen waar relatie coaching voor is bedoeld.
Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt wanneer zij door liefde worden aangeraakt. Door mijn eigen levenservaring ben ik van toegevoegde waarde bij het openen van hartblokkades. Samen met jou ga ik op ontdekkingstocht om de sleutel tot je hart te vinden. Jij hebt zelf de leiding om de poort te openen naar zelfliefde. Het mooiste geschenk dat je die ander kunt geven is zelfontwikkeling.
In welke fase van je leven ben je nu? Wil jij je relatie weer nieuw vuur inblazen? 
De senthis-methode biedt naast waardevolle kennis over relaties een praktisch stappenplan en dialogen die je zelf thuis kunt toepassen. Hierdoor krijg je een betere communicatie met je partner en meer compassie en begrip voor elkaar. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je relatie.
 
Family coaching
Of heb jij nieuwe liefde gevonden en zoek je balans in dit samengesteld gezin?
Elk gezin is uniek! Het vormen van nieuwe levenssituatie is niet iets wat je even doet. Het vergt een ruimdenkende geest, een liefdevol hart en doorzettingsvermogen. Soms kan het gebeuren dat de balans in een gezin even kwijt is. Bijvoorbeeld door het verlies van dierbaren of stress. Met de senthis-methode creëer je ruimte voor rouwproces en leer je met verschillende situaties om te gaan en te accepteren.
Bij senthis is familie coaching voornamelijk (maar niet uitsluitend) gericht op samengestelde gezinnen. In deze gezinnen heerst vaak een andere dynamiek. Met name de kinderen leven in twee gezinnen, en ieder huis heeft zo zijn eigen leefregels. Dit kan enorm verwarrend zijn. Stiefouders investeren soms meer dan wordt gezien en kunnen zich ondergewaardeerd voelen. Conflicten ontstaan vaak doordat we ons niet gezien, gehoord en/of gewaardeerd te voelen.
Na een scheiding gaat ieder gezinslid als het ware door een rouwproces. En dit proces is voor ieder gezinslid een andere beleving. Zeker. Bij kinderen kan de loyaliteit of het intern verlangen naar het kerngezin enorm sterk zijn.
Senthis kan jou en je gezin hierbij helpen. Heb je vragen over stiefgezin coaching? Of heb jij als stiefouder behoefte aan begeleiding? Met de senthis-methode geven we antwoord op deze vragen.
Tarieven
Losse sessies tarief: €175,00 per sessie (1,5 tot 2 uur)
 
Wil jij/jullie zelfstandig aan de slag: 
Het online-programma Relation Renewal van senthis is een praktisch stappenplan. Het bevat onder andere dialoog die je zelf (thuis) kunt toepassen. Het programma bestaat uit 7 modules. De modules zijn onderbouwd met video, werkboek en specifieke opdrachten. tarief: €147,00
 
Wil jij/jullie structureel aan de slag: 
Heb jij behoefte om samen met coach aan de slag te gaan? Er wordt een persoonlijk en invulbaar stappenplan op maat gemaakt in Quartal check up. 4 keer per jaar 1-op-1 coaching sessie van 2 uur tarief: €175,00 per sessie
Heb jij/jullie behoefte om samen met coach aan de slag te gaan? Er wordt een persoonlijk en invulbaar stappenplan op maat gemaakt in Monthly check up12 keer per jaar 1-op-1 coachingsessie tarief: €1195,00
 
Heb jij/jullie behoefte om buiten je leefomgeving gefocust aan de slag te gaan?
Dan kun jullie meedoen aan een intensief- en interactief programma. Een relatiebootcamp is een driedaags programma onder professionele begeleiding van een relatiedeskundige. Senthis werkt dan samen met andere professionals die als gastspreker hun expertise delen. Driedaagse tarief: €2495,00
Wat is jouw hulpvraag? Jij hebt zelf de regie en kiest wat bij jou past.
Liefs, Maddy
Spiritueel relatiecoach