Op zaterdag 19 mei 2018 organiseren Stacey en Li-Ann een hele bijzondere GRATIS Kuzala Yoga & Meditatie training op het dakterras van A’DAM TOREN in Amsterdam. Na verschillende Kuzala trainingen op de mooiste locaties in binnen- en buitenland, wordt dit wel een hele bijzondere ROOFTOP Kuzala-sessie met adembenemend uitzicht over heel Amsterdam. Wij doen dit voor een hele selecte groep mensen, dus zorg dat je jezelf snel op GAAT zet. Dan sta je op de lijst en is je deelname aan deze gratis training gegarandeerd! VOL=VOL

Klik op deze link om je aan te melden bij het Facebook-evenement!

Met Kuzala Yoga & Meditatie gaat het om tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd, maar het is altijd mee te doen voor ieder niveau. Juist aan mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hopen wij door hun deelname aan de lessen ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen. Tijdens de meditatie nemen we je mee op reis, door je hele leven, naar een bewustwording van waar je nu staat in het leven. Volg je je passie nog, luister je nog naar je inner-child? Ben je nog op het juiste pad of is het tijd om een beetje bij te sturen? Wat er vervolgens gebeurt door de energie van de hele groep en de muziek tijdens Kuzala is zo bijzonder, dat het haast niet in woorden te beschrijven is.

Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans. Dit zijn onze belangrijkste doelen om over te brengen met State of Mind Network.
Tijdens de reis door het prachtige India, waar wij een Yoga & meditatie lerarenopleiding gedaan, om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, hebben we onze Kuzala yoga & meditatie nog completer kunnen maken.

Klik op deze link om je aan te melden bij het Facebook-evenement!

Naast dat Kuzala een manier is om je Mind & Body in balans te krijgen, heeft het ook een speciale boodschap. In het logo zitten namelijk verschillende symbolen verwerkt, zoals een vlinder, welke staat voor groei, vertrouwen en ontwikkeling; een lotusbloem, welke groeit vanuit de modder tot een van de mooiste bloemen die er zijn; Yin Yang wat staat voor balans en evenwicht; het hart dat staat voor liefde, voor jezelf en voor anderen; een boom, welke staat voor groei, aarden en kracht en boven de vlinder, staat een Aum teken, dat het alles, het universum betekent.

Met Kuzala willen wij anderen helpen om die betekenissen mee te nemen in het dagelijks leven. Dat ze groeien in hun ontwikkeling, zich gelukkig voelen en gezond zijn.

Normaal kost een ticket voor Adam Toren Rooftop 12,50, maar nu kan je helemaal gratis en in alle rust genieten van het prachtige uitzicht, nog voordat het open gaat voor publiek.

PRAKTISCHE INFORMATIE
– Inloop vanaf 8:15 uur. We starten exact om 8:30 uur, dus zorg dat je er relaxed en op tijd bent ;)
– Bij binnenkomst kun je je aanmelden en aangeven dat je voor Kuzala yoga & Meditatie komt
– Heb je zelf een yogamat thuis? Neem die dan mee. Er zijn yogamatten aanwezig, maar niet genoeg voor iedereen
– Na de les gaat het restaurant op het dak open en kan je (op eigen kosten) heerlijk genieten van een kopje koffie of een ontbijtje
– Je kan het beste niet- of heel licht ontbijten. Denk aan een beetje kwark, fruit of een smoothie.

Klik op deze link om je aan te melden bij het Facebook-evenement!