Relatie Inspiratie, hoe Puur en Bewust is jouw Communicatie?
Communiceren is een vak.
Een vak waar we in de basis nog maar weinig over leren terwijl juist dit hét stuk gereedschap is dat we dagelijks hanteren.
Het zal je niet ontgaan zijn dat wanneer we in relatie staan tot de ander de communicatie niet altijd soepeltjes verloopt. Irritatie, misverstanden, onbegrip, we zien het overal om ons heen. En vergeet daarbij trouwens ook niet de relatie met jezelf. Uitdaging genoeg.
Communiceren is meer dan praten alleen en het wordt hoog tijd dat jij je daar bewust van wordt. Tenminste, als jij vanaf nu voor het beste resultaat kiest!
Meer weten? Alvast behoefte aan tips?
Check dan zeker even deze video waarin ik het met jou ga hebben over:
Pure & Bewuste Communicatie

oftewel
Relatie Inspiratie  I  Het beste resultaat voor jezelf én voor de ander!
(In deze video geef ik je de belangrijkste ins en outs die minstens van toepassing zijn voor het upgraden van jouw communicatie skills! Én… introduceer ik jou tevens mijn Triple – A methode, een praktisch format dat je helpt om helder te krijgen WAT je precies wilt bereiken en HOE je dit gaat doen. Uiteraard begeleid ik je hierbij. Ik sta naast je zijde maar jij verricht de inspanning).
Veel plezier bij het kijken van de video en vergeet je niet gelijk jouw kadootje te verzilveren?
Ciao!
Relatie Inspiratie by Ferrina Inspires
Pure communicatie, het beste resultaat voor jezelf én voor de ander!

Tarieven:

*Relatie Inspiratie-weekenden: €1295,-. 
*Relatie Inspiratie video’s (een reeks van 10): €995. 

Voor meer informatie over Ferrina en/of haar Relatie Inspiratie weekenden en video’s, stuur een e-mail naar info@stateofmindnetwork.com. Mail ons je vraag en laat je contactgegevens achter, dan nemen wij contact op met jou.