Ga hier om te zien wat anderen zeggen over Anita

 

DAAR KOMEN WAAR JE UITEINDELIJK WIL ZIJN, HET IS MOGELIJK!
Ben jij die persoon die zichzelf regelmatig de vraag stelt, waarom je nog niet bent waar je eigenlijk wil zijn?
Op persoonlijk vlak of in je carrière? Dan kan ik jou helpen.
Mijn kracht ligt in het stellen van de juiste vragen en het vervolgens aandachtig luisteren naar de antwoorden die jij mij geeft. Op deze manier kom ik snel tot de kern van het probleem waar jij tegenaan loopt. Ik doe dit zonder oordeel. Er bestaat namelijk niet zoiets als een goed of fout antwoord. Het is jouw antwoord, het gaat over jou.
Tijdens onze sessies ga je niet alleen inzicht krijgen WAAROM je handelt zoals je handelt en WAAR dit vandaan komt, maar je gaat vooral leren HOE je jouw ongewenste gedrag oplost. Dit doe ik d.m.v. van verschillende NLP technieken die ik op jou ga toepassen. NLP werkt namelijk snel en is effectief.
Obstakels, beperkende overtuigingen en interne conflicten die je ervaart in het heden, komen allemaal voort uit significante emotionele gebeurtenissen (SEG) uit het verleden.
NLP is de HOE als het aankomt op het elimineren van jouw obstakels, het ombuigen van jouw beperkende overtuigingen en het samensmelten van jouw interne conflicten.
Natuurlijk is er werk aan de winkel en dit doen we samen. Nadat ik de kern van jouw probleem heb gevonden gaan we actie ondernemen. IK ga jou in actie zetten en JIJ gaat actie ondernemen. Vervolgens ga je leren hoe je NLP kunt integreren in jouw dagelijks leven.
Het einddoel is jou leren jezelf te helpen d.m.v. NLP om zo te kunnen genieten van een vrij, succesvol en gelukkig leven.
Tarieven:
Intake sessie 1,5 uur – geheel vrijblijvend
5 sessies : €    650,00 – op basis van 1 uur per sessie
10 sessies : € 1.170,00 (10% korting) – op basis van 1 uur per sessie
Prijzen zijn exclusief BTW.