“WAAROM ZIJN DE MEESTE VAN JULLIE TRAININGEN EIGENLIJK GRATIS??”
Het is een vraag die ons ons vaak wordt gesteld.
Deze video geeft misschien wel het beste antwoord op deze vraag…
Klik hier —> https://www.youtube.com/watch?v=O4twfybghsw

Een video waar wij zelf heel erg gelukkig van worden, omdat het zo spreekt voor waar wij voor staan; ‘wees zo gelukkig mogelijk en deel dit gevoel dan met zoveel mogelijk mensen!’

In het geweldig Hard Rock Hotel op het prachtige eiland Tenerife, mochten wij onze GRATIS Kuzala yoga & meditatie (Mind & Body Balance) geven aan een ieder die geïnteresseerd was en aan de gasten van het hotel.

Bekijk de video en zie wat een geweldige en zeer bijzondere middag het uiteindelijk geworden is. In de video zal je zien hoe de tranen van geluk vloeiden en ook vertellen deelnemers van de training in eigen woorden en vanuit hun hart, hoe ze het hebben ervaren.
Dit alles is ons veel meer waard dan welke vergoeding of geldbedrag dan ook…

Laten we proberen elkaar te helpen en elkaar positief te beïnvloeden waar dat mogelijk is. Een wereld die zo turbulent, soms oneerlijk, gewelddadig en prestatiegericht is, heeft dit hard nodig. Wij zitten in de gelukkige positie waarin wij dat op deze manier kunnen en hopen op die manier ook anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ook in de komende maanden zullen we zoveel mogelijk Kuzala trainingen en andere live evenementen in binnen- en buitenland geven tijdens onze vele reizen. Wil jij hier ook bij zijn? Stuur dan een email naar info@stateofmindnetwork.com, check de video’s en blogs op onze social media pagina’s en/of houd onze website in de gaten, zodat je op de hoogte blijft.

– In a world where you can be anything, be kind –

Klik hier —> https://www.youtube.com/watch?v=O4twfybghsw

Vanuit liefde,
Stacey & Li-Ann