HOE KOM JE GEZOND & FIT DE FEESTDAGEN DOOR?

De feestdagen staan bekend om lekker én veel eten. Ongezond eten, waarin veel calorieën, suiker en verkeerde vetten zitten, worden overal in overvloed aangeboden. De kerstkransjes, meer gangen diners, brunches, wijntjes, champagnes en oliebollen vliegen je om de oren! Maar hoe voorkom je dat ze ook aan je lichaam vliegen?

—->>>Klik hier en lees GRATIS het E-book <<<—–

Het kan best lastig zijn om een goede balans te vinden tussen een gezonde leefstijl en de feestdagen. Ben je net zo goed bezig met afvallen of een gezonde leefstijl en dan val je met de feestdagen weer helemaal terug.
Het kan zijn dat je constant bezig bent met wat nou wel of niet goed voor je is òf je laat je juist helemaal gaan en voor je het weet zitten de kilo’s eraan! Hoe fijn zou het zijn als je gewoon lekker kan genieten van alle etentjes en feestjes, zonder vervelende consequenties?
Ook met een gezonde leefstijl kan je gewoon blijven genieten van gezellige uitjes en lekker eten. Het is juist erg belangrijk om hierin een goede balans te vinden en te genieten van de feestdagen.

Omdat Li-Ann er heel vaak vragen over krijgt van mensen die zij coacht of die een training hebben gevolgd, is zij dit boek gaan schrijven.
In dit boek schrijft Li-Ann over de 7 stappen waarin je lekker en gezellig kan genieten van de feestdagen en daarbij wel gezond en fit blijft.
‘Hoe kom je gezond en fit de feestdagen door zonder aan te komen?’ Lees gauw GRATIS dit boek.

—->>>Klik hier en lees GRATIS het E-book <<<—–

Ik wens je heel veel leesplezier!