-Waarom heb ik faalangst en ben ik zo onzeker?

-Waarom heb ik zo weinig zelfvertrouwen?

-Waarom kan ik mijn grenzen niet goed stellen, aangeven en bewaken?

-Waarom doe ik me anders voor dan ik ben?

-Waarom ben ik zo gestresst?

-Waarom heb ik geen rust in mijn hoofd?

-Waarom doe ik wat ik doe?

-Waarom laat ik wat ik laat?

-Waarom zeg ik vaak JA en doe ik NEE (of andersom)?

-Waarom vind ik het zo moeilijk om knopen door te hakken?

-Waarom heb ik zoveel moeite om leiding te geven?

-Waarom geef ik steeds op en haal ik mijn doelen nooit?

-Waarom heb ik wel goede plannen en ideeen maar komt het nooit tot iets concreets?

-Waarom val ik steeds op de verkeerde partners?

-Waarom lukt het mij niet om een relatie in stand te houden?

Dit boek geeft je GEGARANDEERD antwoorden en oplossingen op AL dit soort levensvragen en dilemma’s, zowel zakelijk als privé!

Al sinds 2003 ben ik gefascineerd door deze vraag: ‘WAAROM?’ Ik heb zoveel boeken gelezen en studies gedaan om erachter de komen WAAROM we meemaken wat we meemaken en waarom het vaak zo moeilijk lijkt om controle te krijgen over ons leven. Nooit heb ik een boek, werk of stuk gevonden die volledig antwoord gaf op deze vraag. Om hier zelf achter te komen heb ik jarenlang op deze vraag gestudeerd, onderzocht, gesproken met honderden toonaangevende trainers, coaches, experts, specialisten, chirurgen en wetenschappers. Eind vorig jaar viel alles op z’n plek en ben ik begonnen met het schrijven van dit boek, dat in de praktijk werkelijk wonderlijke resultaten geeft. Achteraf gezien is het antwoord op de WAAROM-vraag helemaal niet zo ingewikkeld, het is zelfs logisch!

Dit boek geeft je de tools om er voor jezelf achter te komen wat deze logica in jouw leven is en hoe je deze zelfde logica kan omzetten in je voordeel. Vanaf dat moment ga je begrijpen wat er gebeurt en hoe relatief simpel het is om het leven, de liefde, de rust en het succes te krijgen waar je zo naar hunkert.

Vanuit liefde,

Stacey Seedorf – State of Mind Network

[‘Het wonder van Waarom’ zal 0p vrijdagmiddag 22 november 2019 worden gelanceerd tijdens het live-event SuccesPlan 2020 in Rotterdam. Ga voor meer informatie over dit event naar SuccesPlan2020]