Training Mind Moves
door inzicht naar verandering
 
Deze training is voor jou wanneer:
 
 • Het lastig is jouw FLOW vast te houden
 • Je niet weet wat jou tegenhoudt in het maken van stappen
 • Je meer uit je business wilt halen
 • Je veranderingen wilt doorvoeren in je leven vanuit jouw kern
 
 
Waarschijnlijk weet je wel hoe het voelt om in de juiste flow te leven en je business op te bouwen. Je gaat dan als een speer! Maar als geen ander weet ik hoe lastig het kan zijn om deze flow vast te houden.
 
Zelfkennis en inzicht in wat jou belemmert, helpen om in flow te komen en te blijven. En zo succesvol veranderingen door te voeren in je leven en in je business. Dit is belangrijk want wanneer je werkt vanuit jouw passie, jouw kracht, jouw kernwaarden dan voelen jouw klanten dit ook.
 
Speciaal voor jou als ondernemende trainer/coach bieden we vanuit State of Mind Network een unieke 2 daagse training aan waarbij we de diepte in gaan zodat je jouw kernwaarden vindt die de basis vormen voor jouw business. Je komt te weten wat jou echt drijft, waar jij energie van krijgt.
Patronen en overtuigingen die je tegenhouden om stappen te zetten, nemen we onder de loep. Deze patronen ga je doorbreken door jouw belemmerende overtuigingen om te buigen in helpende overtuigingen. Zodat ze voor je gaan werken en er verandering in gang gezet wordt en jou helpen in het bereiken van jouw doelen.
 
“Het is een praktische training die veel inzichten geeft waardoor ik mijzelf beter leer kennen en ik weet welke stappen ik kan gaan zetten om in mijn leven en mijn business verder te komen”
 
Inhoud training:
2 dagen online live training + 1 op 1 online coaching gesprek.
Praktische training met individuele opdrachten en oefeningen.
 
Onderwerpen:
 • Hoe werkt verandering (Manifestatie / Wet van de aantrekkingskracht/ Flow of changing)
 • Terug naar de basis, jouw kernwaarden en drijfveren
 • Krijg inzicht in je beperkende overtuigingen
 • Herkaderen
 • Doorbreek je patronen
 • Stappenplan voor jouw business
 • 1 op 1 coaching gesprek
 
Data en tijd:
28 + 30 juni
9:00-12:30
 
Trainer State of Mind Network:
Marlou Murre
 
Investering:
€595
 
 
 
Lancering
Deze training zal vanaf juli voor het eerst aangeboden worden via State of Mind Network. De normale investering voor deze training is €595. 
Maar voor de lancering van deze unieke training Mind Moves hebben we een speciale actie: deelnemers die zich inschrijven voor 2 juli 2022 doen mee voor de speciale lanceringsprijs van €295!! Dit betekent dat je meer dan 50% korting krijgt!
 
Eenmalig aanbod
Omdat jij al eerder een training gevolgd hebt bij State of Mind Network, willen we jou als eerste de kans bieden om gebruik te maken van deze actie en deel te nemen aan de training Mind Moves voor slechts €295!
Schrijf je direct in via: (hier de link invullen)
 
Let op: deze actie geldt enkel voor deelnemers die inschrijven vóór 2 juli 2022.