Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans. Dit zijn onze belangrijkste doelen om over te brengen met State of Mind Network.

Tijdens de reis door het prachtige India, waar wij een Yoga & meditatie lerarenopleiding hebben gedaan, om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, hebben we onze Kuzala yoga & meditatie nog completer kunnen maken.

Naast dat Kuzala een manier is om je Mind & Body in balans te krijgen, heeft het ook een speciale boodschap. In het logo zitten namelijk verschillende symbolen verwerkt, zoals een vlinder, welke staat voor groei, vertrouwen en ontwikkeling; een lotusbloem, welke groeit vanuit de modder tot een van de mooiste bloemen die er zijn; Yin Yang wat staat voor balans en evenwicht; het hart dat staat voor liefde, voor jezelf en voor anderen; een boom, welke staat voor groei, aarden en kracht en boven de vlinder, staat een Aum teken, dat het alles, het universum betekent.

Met Kuzala willen wij anderen helpen om die betekenissen mee te nemen in het dagelijks leven. Dat ze groeien in hun ontwikkeling, zich gelukkig voelen en gezond zijn.

Met Kuzala meditatie gaat het om tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. Tijdens de meditatie nemen we je mee op reis, door je hele leven, naar een bewustwording van waar je nu staat in het leven. Volg je je passie nog, luister je nog naar je inner-child? Ben je nog op het juiste pad of is het tijd om een beetje bij te sturen? Wat er vervolgens gebeurt door de energie van de hele groep en de muziek tijdens Kuzala is zo bijzonder, dat het haast niet in woorden te beschrijven is.

Wij voelen ons bevoorrecht om Kuzala met jullie te mogen delen en hopen dat het jullie leven ook nog mooier zal maken.

 

Vanuit liefde,

Namasté.