1 OP 1 COACHING

Wil je weten of jouw huidige lifestyle goed is en de feedback van een professional?

Ervaar je (hormoon)klachten waar je vanaf wilt? Ervaar je grote schommelingen in je stemming en energie gedurende de maand? Wil je zwanger worden of ben je zwanger en wil je weten waar je rekening mee moet houden? Slaap je niet goed en wil je dat verbeteren? Heb je schildklier- darm-, of maagklachten? Zit je in een burn-out of ben je herstellende? Heb je behoefte aan een weekschema zodat je zeker weet dat je geen tekorten hebt? Of zou je meer plantaardig willen eten, maar weet je niet goed hoe je gebalanceerd eet en ervoor zorgt dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt?

Wat je klacht of vraag ook is, vanuit de orthomoleculaire geneeskunde maak ik een advies op maat voor je en geef ik feedback op je huidige voeding. Zo weet je vanaf nu precies hoe je het beste kan eten, welke supplementen je kan nemen en welke andere lifestyle tips je kan toepassen om weer helemaal lekker in je vel te zitten.

– Orthomoleculair hormoonspecialist

– Voeding & suppletie
– Stress & Burn-out
– Hormoonbalans
– Afvallen & gezonde leefstijl
– Yoga & Mindfulness

1 x coaching

150Eenmalig

3 x coaching

350Eenmalig

Deze coaching kan via beeldbellen of in onze praktijk.

1. Voedings- en supplementen advies op maat

Ik maak een persoonlijk advies voor voeding en supplementen. Dat doe ik n.a.v. een vragenlijst en indien van toepassing maken we ook gebruik van diverse checklists qua klachten, voedingsstoffen en hormonen.

2. Balans

In deze coaching komen onderwerpen als stress, beweging, energie regulering, mindfulness en slaap aan bod. Balans is erg belangrijk voor je fysieke en mentale welzijn.

3. Evaluatie en plan voor de toekomst

Tijdens deze coaching gaan we evalueren hoe het de afgelopen tijd is gegaan. We kijken waar je op dat moment staat, wat eventueel je klachten zijn en welk doel je hebt voor de toekomst.

Op basis daarvan maak ik een advies op maat waar je mee aan de slag kan in de periode na de coaching.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan het contact formulier in.

    “ Het veranderen van je lifestyle verandert niet alleen je lichaam, maar ook hoe je je voelt en daarmee heeft het effect op alle gebieden in je leven.”