Namasté yogi’s!

Over een paar dagen is het zover: Zaterdag 19 mei, de gave en unieke Rooftop Kuzala Yoga & Meditatie op het dakterras van de A’DAM Toren!

Hierbij laten we je weten dat je op de wachtlijst staat voor dit unieke evenement. Door de enorme toeloop en aantal aanmeldingen hebben we een definitieve lijst moeten opstellen van de eersten die de dubbele aanmelding hebben gedaan. Diegenen waarvan we de Facebookaanmelding en email-aanmelding later hebben ontvangen, staan op de wachtlijst. De kans op late afzeggingen is altijd aanwezig, daarom adviseren we jou de komende dagen goed je emailinbox en de berichtgeving op het Facebook evenement in de gaten te houden. Indien we een plekje hebben, zullen we je dit laten weten. Maar ook hier is het van belang dat je deze plek dan bevestigt, alleen dan weten we precies wie er komen en krijgen wij geen vervelende misverstanden op de ochtend zelf.

Wij verheugen ons er enorm op en weten nu al dat het een hele speciale ochtend zal gaan worden, hopelijk een superbegin van jouw weekend!

Als je nog vragen hebt kun je die stellen via info@stateofmindnetwork.com

Rest ons nog jullie allemaal een fijne week toe te wensen en hopelijk tot aanstaande zaterdag in Amsterdam!

Namasté!

Vanuit liefde,

Stacey & Li-Ann (Trainers van State of Mind Network)

Wie zijn Stacey & Li-Ann?: http://bit.ly/AangenDitZijnWijSOMN
Wat is Kuzala?: http://bit.ly/KuzalaFilosofieWebsite
Live event ’24/7 HAPPY!: http://bit.ly/247HRegular