Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans, de belangrijkste doelen die Li-Ann tijdens haar yoga-lessen wilt overbrengen.

Kuzala yoga heeft Li-Ann na haar opleiding zelf ontwikkelt. Met Kuzala yoga gaat het erom dichter bij jezelf te komen, in het moment te zijn en even op de pauzeknop te drukken in onze drukke levens. Even tijd voor jezelf en weg van je telefoon en andere verplichtingen. Een bijzondere en zeer rustgevende yoga-les en daarna met een goed gevoel weer de les verlaten, zonder gevoelens over dat je een houding niet kon. Kuzala heeft als kenmerk dat het zeer geschikt is voor ieder niveau en dus ook voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan. Juist mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hoopt zij door deelname aan haar les ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen.

De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd.

In 2017 heeft zij in India een Yoga & meditatieopleiding gedaan, niet alleen omdat het  geweldig is om ook opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, maar mede om in India haar eigen Kuzala yoga te perfectioneren. Iets dat heel goed is gelukt. Naast de yogalessen, heeft Kuzala ook een heuse eigen Yoga, Beach & Sports-wear!

Tijdens de reis door het prachtige India, is het idee voor Kuzala Yoga, Beach & sports-wear ontstaan. De meest prachtige yoga kleding van mooie stoffen droegen wij daar en die werden inspiratie voor Kuzala yoga kleding. Het is heel belangrijk om je goed te voelen tijdens yoga, in kleding waarin je je lekker voelt en goed kan bewegen. En dat is in Nederland niet altijd makkelijk te vinden.

Niet alleen de naam, maar ook het logo van Kuzala geeft aan wat de boodschap is. In het logo zitten namelijk verschillende symbolen verwerkt, zoals een vlinder, welke staat voor groei, vertrouwen en ontwikkeling; een lotusbloem, welke groeit vanuit de modder tot een van de mooiste bloemen die er zijn; Yin Yang wat staat voor balans en evenwicht; het hart dat staat voor liefde, voor jezelf en voor anderen; een boom, welke staat voor groei, aarden en kracht en boven de vlinder, staat een Aum teken, wat het alles, het universum betekent.

Met Kuzala yoga en Kuzala yoga-, beach- en sports-wear willen wij anderen helpen om die betekenissen mee te nemen in het dagelijks leven. Dat ze groeien in hun ontwikkeling, zich gelukkig voelen en gezond zijn.

Li-Ann: “Geluk en gezondheid is het allermooiste cadeau dat ik iemand kan geven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen en mijn passie is om nog veel meer mensen te helpen!”

In deze vlog verteld Li-Ann over Kuzala.