Op vrijdag 20 april organiseren Stay-C en Li-Ann een hele bijzondere GRATIS Candlelight Kuzala Yoga & Meditatie bij Trainmore in Amsterdam. Na verschillende Kuzala trainingen op de mooiste locaties in binnen- en buitenland, wordt dit wel een hele speciale ‘Candlelight’ Kuzala in hartje Amsterdam. Wij doen dit voor een hele selecte groep mensen, dus zorg dat je jezelf snel op AANWEZIG zet. Dan sta je op de lijst en is je deelname aan deze gratis training gegarandeerd! VOL=VOL

Meld je aan via deze link: http://bit.ly/KuzalaYogaTrainmore

Met Kuzala yoga & meditatie gaat het om tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd, maar het is altijd mee te doen voor ieder niveau. Juist aan mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hopen wij door hun deelname aan de lessen ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen. Tijdens de meditatie nemen we je mee op reis, door je hele leven, naar een bewustwording van waar je nu staat in het leven. Volg je je passie nog, luister je nog naar je inner-child? Ben je nog op het juiste pad of is het tijd om een beetje bij te sturen? Wat er vervolgens gebeurt door de energie van de hele groep en de muziek tijdens Kuzala is zo bijzonder, dat het haast niet in woorden te beschrijven is.

Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans. Dit zijn onze belangrijkste doelen om over te brengen met State of Mind Network.
Tijdens de reis door het prachtige India, waar wij een Yoga & meditatie lerarenopleiding gedaan, om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, hebben we onze Kuzala yoga & meditatie nog completer kunnen maken.

Meld je aan via deze link: http://bit.ly/KuzalaYogaTrainmore

Naast dat Kuzala een manier is om je Mind & Body in balans te krijgen, heeft het ook een speciale boodschap. In het logo zitten namelijk verschillende symbolen verwerkt, zoals een vlinder, welke staat voor groei, vertrouwen en ontwikkeling; een lotusbloem, welke groeit vanuit de modder tot een van de mooiste bloemen die er zijn; Yin Yang wat staat voor balans en evenwicht; het hart dat staat voor liefde, voor jezelf en voor anderen; een boom, welke staat voor groei, aarden en kracht en boven de vlinder, staat een Aum teken, dat het alles, het universum betekent.

Met Kuzala willen wij anderen helpen om die betekenissen mee te nemen in het dagelijks leven. Dat ze groeien in hun ontwikkeling, zich gelukkig voelen en gezond zijn.

PRACTISCHE INFORMATIE
– Doe lekker zittende (sport/yoga) kleding aan voor de Kuzala yoga & meditatie of neem de kleding mee en kleed je om op locatie
– Het is het beste om licht te eten tot 2 uur voor aanvang
– De Kuzala is op blote voeten, dus sportschoenen zijn niet nodig. Sokken en een vest kunnen wel lekker zijn voor aan het einde van de les
– Je kan een flesje drinken meenemen of kopen op locatie

Meld je NU aan via deze link: http://bit.ly/KuzalaYogaTrainmore