KUZALA RETREAT

Yoga & Meditatie

 GA JE DIT JAAR MEE NAAR DE KUST BIJ CALLANTSOOG?

Yoga, meditatie, workshops, muziek, lekker en gezond eten en ontspannen!

Eindelijk is het zover!

12 t/m 14 april 2019 te Callantsoog

State of Mind Network organiseert ook in 2019 weer

KUZALA ‘Yoga & Meditatie’ Retreats!

12 t/m 14 april 2019 te Callantsoog

Heerlijk in de natuur, midden in de duinen, pal aan zee, lekker uitwaaien, verschillende Kuzala yoga- en meditatielessen, Mind- en Body-workshops, live muziek, lekker en gezond eten, vrije tijd, de mogelijkheid tot zwemmen in het binnenbad of lekker de spa in, oftewel heel veel plezier en heerlijk ontspannen.

Het bijzondere van de Kuzala-weekenden is dat ze zeer laagdrempelig en geschikt zijn voor beginnende én gevorderde yoga & meditatie beoefenaars.

De yoga & meditatie sessies zullen gegeven worden door de in India gecertificeerde docenten Li-Ann van Groen en Stacey Seedorf, die ook hun State of Mind en State of Body sessies zullen geven. En alles vanuit hun eigen ontwikkelde Kuzala-filosofie.

Meld je hier aan

Wat is Kuzala:

Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans. Dit zijn onze belangrijkste doelen om over te brengen met State of Mind Network.

Tijdens de reis door het prachtige India, waar Stacey en Li-Ann een Yoga & meditatie lerarenopleiding hebben gedaan, om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, hebben zij hun Kuzala yoga & meditatie nog completer kunnen maken.

Met Kuzala willen wij anderen helpen om die betekenissen mee te nemen in het dagelijks leven. Dat ze groeien in hun ontwikkeling, zich gelukkig voelen en gezond zijn.

Met Kuzala yoga & meditatie gaat het om tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd, maar het is altijd mee te doen voor ieder niveau. Juist aan mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hopen zij door hun deelname aan de lessen ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen. Tijdens de meditatie word je meegenomen op een reis door je hele leven, naar een bewustwording van waar je nu staat in het leven. Volg je je passie nog, luister je nog naar je inner-child? Ben je nog op het juiste pad of is het tijd om een beetje bij te sturen? Wat er vervolgens gebeurt door de energie van de hele groep en de muziek tijdens Kuzala is zo bijzonder, dat het haast niet in woorden te beschrijven is.

Wij voelen ons bevoorrecht om Kuzala met jullie te mogen delen en hopen dat het jullie leven ook nog mooier zal maken.

Kuzala training Tenerife

Het programma:

Tijdens de retreat kan je verschillende inzichten of antwoorden krijgen waar je misschien al een tijd op wacht. Om deze inzichten beter op je te laten inwerken en om nog even te genieten van de ontspanning, kan je ervoor kiezen om maandagochtend te vertrekken.

Het programma start vrijdag om 19:30 uur en duurt tot zondag 17:00 uur.

12 t/m 14 april 2019 te Callantsoog

 • Aankomst Vrijdag
  • Welkom/ Introductie
  • Groep sessie
   • Intentie zetten
 • Dag 1: Zaterdag
  • Ochtend Kuzala yoga & meditatie 1,5 uur
  • Lunch
  • Silent Walk
  • Mindfulness training
  • Diner
  • Geleide meditatie
   • Trataka meditatie (candlelight/kampvuur op het strand met live gitaar en zang)
 • Dag 2: Zondag
  • Ochtend Kuzala yoga & meditatie 1,5 uur
  • Ontbijt
  • Barefoot walk
  • Lunch
  • Vrije tijd (optioneel massage/ sauna/zwemmen)
  • State of Mind coaching (1 op 1)
  • State of Body coaching (1 op 1)
  • Happy inner child meditatie
 • Optioneel vertrek maandag

Meld je hier aan

De locatie:

Deze keer hebben we gekozen voor de mooiste en meest inspirerende locatie aan de kust van Callantsoog in Noord-Holland. We verblijven in een prachtige accommodatie dat dichtbij het strand ligt.

Badhotel Callantsoog

 

Badhotel Callantsoog

Badhotel Callantsoog biedt uitzicht over de duinen en weilanden van Callantsoog en kamers met een eigen balkon of terras. De kamers van Badhotel Callantsoog zijn ingericht met lichte kleuren en kamerhoge ramen die een rustgevende sfeer bieden.

In het wellnesscentrum kunt u genieten van een stoombad, een sessie in de sauna of een duik in het binnenbad.

 

Prijzen:

Bij boekingen van 2 personen die verblijven op een 2 persoonskamer met eigen douche en toilet: € 275,- per persoon

Bij boekingen van 1 persoon die verblijft op een eigen kamer met eigen douche en toilet:       € 299,- per persoon

De prijzen zijn inclusief 2 overnachtingen (late check-out 17:00 uur), inclusief alle faciliteiten, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, onbeperkt thee/water, alle yoga- en meditatielessen, 1 op 1 coaching State of Mind én State of Body en alle andere activiteiten die op het programma staan.

Alle maaltijden zijn vegetarisch!

 • Het is mogelijk om een extra overnachting bij Badhotel Callantsoog te verblijven. Mocht je van deze optie gebruik willen maken, laat dit ons dan weten via info@stateofmindnetwork.com. Wij maken de boeking dan in orde voor je, zodat je niet op zondag van kamer hoeft te wisselen.

LET OP: De kosten van deze overnachting vallen buiten de kosten van de retreat, maar vallen wel binnen een voordeliger Kuzala-arrangement, speciaal voor deelnemers van onze retreat.

Wees er wel snel bij want we werken niet met grote groepen, VOL=VOL!

 

Wie zijn Stacey & Li-Ann:

Stacey en Li-Ann reizen het hele jaar over de hele wereld als performers van de band ‘Twenty 4 Seven’. Deze band heeft in de jaren negentig over de hele wereld furore gemaakt en heeft in 2014 een oeuvre-award ontvangen voor de verkoop van meer dan 20 miljoen geluidsdragers sinds de oprichting.

Om een balans te vinden in hun drukke tourleven is het verdiepen, bestuderen en praktiseren van o.a. yoga en meditatie in theorie en praktijk, een perfecte tegenhanger.

Stacey is in 2005 begonnen met verdieping in de werking van het brein, psychologie, psychotherapie, neurologie en NLP. In 2007 heeft hij State of Mind Network opgericht en is hij werkzaam als State of Mind trainer, spreker en auteur van inmiddels 3 boeken. Hij geeft vooral trainingen, coaching en workshops in angsten, onzekerheden, motivatie, transformatie en prestatie.

Li-Ann is het grootste deel van haar hele leven al een professional in sport, beweging en voedingsleer en coacht en traint daarnaast in orthomoleculaire voeding en suppletie, Sportvasten, Detoxen en yoga en meditatie.  Na jaren praktijkervaring en studie is zij sinds 2016 partner in State of Mind Network en verzorgt zij alle State of Body trainingen en coachings.

In 2017 hebben Stacey en Li-Ann een lange spirituele trip gemaakt door India, waar beiden door heuse Indiase guru’s officieel zijn opgeleid tot erkende Yoga & Meditatie docenten. Omdat geen enkele yoga-stijl hun volledige visie en alle belangrijke aspecten compleet omvat, hebben zij Kuzala yoga & meditatie ontwikkeld, waar zij sindsdien in binnen- en buitenland zeer succesvolle trainingen en workshops in geven.

Stacey & Li-Ann

 

Yoga & Meditatie certificering in Goa (India)

Meld je hier aan

12 t/m 14 april 2019 te Callantsoog

Youtube:

Wat is Kuzala Yoga en Meditatie

Wie zijn Stacey Seedorf en Li-Ann van Groen

Kuzala Yoga en Meditatie A’DAM Toren