Ga binnen een maand van een stressvol leven naar rust, vrede, energie en balans!

Wat is Kuzala Mindfulness?

Het leven komt niet met gebruiksaanwijzing en we moeten allemaal onze weg zien te vinden in onze wereld met de bekende en onvermijdelijke pieken en dalen. Maar wat is nu een piek en wat is een dal? Hoe beoordeel je dit? Want hoe vaak blijkt een dal achteraf niet de meest waardevolle les te zijn? En hoe vaak gebeurt het niet dat een ogenschijnlijke piek het begin blijkt te zijn van een periode vol ellende? Het geheim blijkt te zitten in de manier waarop we betekenis geven aan wie we zijn, wat we meemaken, hoe we denken en wat we doen of laten. Wat voor de een dal is, kan voor de ander juist een piek zijn en dit ligt dus niet aan de ervaring zelf maar aan de betekenis die we elk afzonderlijk aan die ervaring geven. Onze manier van denken bepaalt hoe we ons voelen en hoe we ons voelen bepaalt wat we doen. Wat we doen bepaalt vervolgens hoe ons leven zich ontvouwt en hoe onze unieke en subjectieve realiteit eruit ziet.

Om meer controle te krijgen over onze belevingswereld, is het dus van belang dat we controle krijgen over wat we doen, wat we voelen en dit begint bij hoe we denken. Wie zijn we eigenlijk en waarom denken we wat we denken? Waarom reageren we hoe we reageren en waarom maken we het onszelf soms zoveel moeilijker dan nodig? Waarom zijn we soms zo onzeker en durven we dingen niet te doen of te zeggen die we wel heel graag zouden willen? Wat houdt ons tegen om te leven in een wereld waarin we het geluk ervaren waar we al zo lang van dromen? Want werkelijk alles in ons leven is stuurbaar, al beseffen we dit vaak niet en gaan we ervan uit dat ‘het nu eenmaal is zoals het is’.

Yoga en meditatie zijn DE manieren om onszelf beter te leren kennen, om de stem van onze intuïtie weer te herkennen en te kunnen vertrouwen op ons voorgevoel. Er is niks zweverigs aan, het brengt je juist naar het hier en nu en geeft je de antwoorden op vragen die je al heel lang zoekt of zou moeten zoeken. Vragen over je lifestyle, liefde, zelfliefde, gezondheid, stress, werk, carrière en geld. De rust die je soms zo nodig hebt en zoekt, zit allang in je alleen ken je jezelf niet goed genoeg om de weg hier naar toe te vinden.

Met onze Kuzala Mindfulness Online training geven we je inzicht in jezelf, zodat je jezelf steeds beter gaat begrijpen en controle krijgt over je gevoels- en belevingswereld. Op deze manier kleur je jouw realiteit volledig in met de kleuren die je mooi vindt. Je leert beslissingen nemen in wat je denkt en wat je doet, die altijd goed zullen uitpakken of meer zelfkennis zullen geven. Je leven krijgt opeens een extra dimensie omdat je belevingswereld totaal lijkt te veranderen. De nieuwe wereld die hiermee voor je opengaat is JOUW nieuwe wereld! Geniet ervan…

Deze training is voor mensen die o.a.:

 • Meer rust willen ervaren
 • Minder willen piekeren
 • Voor alles ‘Geen tijd’ hebben, maar dat wel zouden willen hebben
 • Beter om willen kunnen gaan met stress
 • Beter willen kunnen concentreren
 • Een gezondere lifestyle willen
 • Effectiever willen werken
 • Beter willen ontspannen
 • Beter willen slapen
 • Hun gezondheid willen verbeteren, willen afvallen of meer energie willen krijgen
 • Beter om willen gaan met angsten en depressieve gevoelens
 • Meer willen genieten
 • Gelukkiger willen worden

Kosten: Kuzala Mindfulness Online training € 39,- (inclusief e-mail support)

 

[contact-form-7 id=”4304″ title=”Contactformulier Kuzala Mindfulness online training”]

 

 

[contact-form-7 id=”4304″ title=”Contactformulier Kuzala Mindfulness online training”]