Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans. Dit zijn onze belangrijkste doelen om over te brengen met State of Mind Network.

Tijdens de reis door het prachtige India, waar wij een Yoga & meditatie lerarenopleiding hebben gedaan, om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, hebben we onze Kuzala yoga & meditatie nog completer kunnen maken.

Naast dat Kuzala een manier is om je Mind & Body in balans te krijgen, heeft het ook een speciale boodschap. In het logo zitten namelijk verschillende symbolen verwerkt, zoals een vlinder, welke staat voor groei, vertrouwen en ontwikkeling; een lotusbloem, welke groeit vanuit de modder tot een van de mooiste bloemen die er zijn; Yin Yang wat staat voor balans en evenwicht; het hart dat staat voor liefde, voor jezelf en voor anderen; een boom, welke staat voor groei, aarden en kracht en boven de vlinder, staat een Aum teken, dat het alles, het universum betekent.

Met Kuzala willen wij anderen helpen om die betekenissen mee te nemen in het dagelijks leven. Dat ze groeien in hun ontwikkeling, zich gelukkig voelen en gezond zijn.

Li-Ann: “Geluk en gezondheid is het allermooiste cadeau dat ik iemand kan geven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen en mijn passie is om nog veel meer mensen te helpen!”

Met Kuzala yoga & meditatie gaat het om tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd, maar het is altijd mee te doen voor ieder niveau. Juist aan mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hopen wij door hun deelname aan de lessen ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen. Tijdens de meditatie nemen we je mee op reis, door je hele leven, naar een bewustwording van waar je nu staat in het leven. Volg je je passie nog, luister je nog naar je inner-child? Ben je nog op het juiste pad of is het tijd om een beetje bij te sturen? Wat er vervolgens gebeurt door de energie van de hele groep en de muziek tijdens Kuzala is zo bijzonder, dat het haast niet in woorden te beschrijven is.

In het prachtige India is ook het idee voor Kuzala Yoga, Beach & sports-wear ontstaan. De meest prachtige yoga kleding van mooie stoffen droegen wij daar en hierdoor raakten we geinspireerd voor Kuzala yoga kleding. Het is heel belangrijk om je goed te voelen tijdens yoga, in kleding waarin je je lekker voelt en goed kan bewegen.

Wij voelen ons bevoorrecht om Kuzala met jullie te mogen delen en hopen dat het jullie leven ook nog mooier zal maken.

Vanuit liefde,

Stacey en Li-Ann