Wat zeggen de eerste lezers over het boek ‘Het Wonder van WAAROM’ en over de schrijver Stacey Seedorf?

 

 

“Ik vind het een goed boek maar ik vind ook de manier waarop je het geschreven hebt erg mooi. Je praat over privé/zakelijk maar zo schrijf je ook. De alinea’s die over jezelf gaan zitten vol emoties; de angsten maar ook de wil zijn bijna voelbaar (privé) terwijl de ‘rest’ van het boek meer een ‘overdraagbare’ toon (van kennis) heeft (zakelijk),  een ‘toon’ van de coach die graag mensen op weg wilt helpen. Chapeau, je hebt een goed boek geschreven.”Jeannette.
—-
—-
—-
“Een heel compleet, duidelijk en vooral toepasbaar boek. Mooi ook om jouw eigen ervaringen te lezen. Veel respect hoe je je innerlijke kracht weer naar het positieve hebt weten om te buigen. Prachtig en met wat voor resultaat! Dit wordt zeker een boek voor mijn boekenkast! Veel plezier met uitgeven.”Susan.
—-
—-
—-
“Ik herken echt heel veel. Ook andere dingen zoals het voor je gevoel vast zitten in je baan, doorgaan met een relatie terwijl je totaal niet gelukkig bent komen me allemaal heel bekend voor en ik heb veel Eye openers gekregen. Toepasbaarheid in de praktijk is goed. De Wat, Waarom en de Waarmee zoals je die beschrijft ga ik zeer zeker gebruiken in situaties dat ik vast loop!
Hier ga ik zeker weer wat uit meenemen!
Aanrader : Ja !Debbie.
—-
—-
—-
Als ondernemer heb ik veel uit dit boek weten te halen. Ik besef dat ik veel vaker zelf verantwoordelijk ben voor wat er goed en mis gaat in mijn zaak, terwijl ik vaak de oorzaak zoek bij mijn omgeving en personeel. Ik ga dingen vanaf nu echt anders doen en hoop dat je mij hier ook mee kan helpen. Dank je Stacey!’ – Raymond.
—-
—-
—-
“Als gevoelsmens was ik even ontdaan door je toelichting op deel 1, dat het theoretisch is, maar je uitleg over de toegevoegde waarde was duidelijk. Uiteindelijk viel het theoretische deel enorm mee omdat het eenvoudig was beschreven. Het boek leest makkelijk en ondanks dat ik al veel mindset en mindfulness boeken heb gelezen had ik meerdere ‘aha-momenten!!!” – Marja.
—-
—-
—-

“Ik heb er zo ontzettend veel van geleerd. Het leest zo makkelijk weg en het heeft mij absoluut een spiegel voor gehouden. Heel veel geleerd over mijn eigen denkwijzen. Ik kan we zeggen dat ik mijzelf beter heb leren kennen. Vooral naar hoe ik naar dingen kijk. Het is absoluut een verrijking van mijn zelfkennis.”Saskia.

—-
—-
—-
“Moet zeggen dat je terug een knap geschreven boek hebt gemaakt , de manier hoe jij schrijft is alsof we face to face aan tafel zitten. Ik vermoed dat lezers er zijn die tot op heden niet beseffen dat we meer zijn dan een mind in een lichaam, dat we energie zijn en hebben. Geweldig hoe jij het mens zijn ( ziel zijn ) beschrijft en persoonlijk heb ik er verschillende punten uitgehaald…”Katleen.
Door dit boek te lezen heb ik ontdekt dat ik het mezelf vaak moeilijker maak dan nodig. Als ik dingen wil doen of ontdekken, zal ik er echt zelf op af moeten en in actie moeten komen. Anders gebeurt het gewoon niet. Ergens wist ik dit wel, maar in dit boek heb ik zoveel handvatten gevonden dat ik nu ook weet hoe ik dit kan aanpakken. Dat ga ik ook zeker doen!”Ralph
De herkenbaarheid uit eigen leven is heel goed, meerdere onderwerpen zelfs en dat maakt het super boeiend. Juist omdat je het van elke kant belicht kan iedereen zich wel ergens in herkennen. Ik had erg veel eyeopeners, dat stuk theorie over de hersens dacht ik even is dit niet te ingewikkeld maar je legt alles zo goed uit aan de hand van voorbeelden en verder in je boek sluit alles zo mooi aan. Ik heb zelf het nooit echt van die kant bekeken hoe het werkt, maar als je dingen wil veranderen is dit stuk echt essentieel. Ook de toepasbaarheid in de praktijk is goed! Ik vind het mooi dat je zelf benoemd in je boek dat je dit soort dingen niet leert op school, terwijl het zo belangrijk is. En dat is precies waarom ik dit boek echt een meerwaarde vind om deze kennis juist te delen. Ik vind het heel knap geschreven en ik het idee heb dat je voor mij zit en het in levende lijve aan mij vertelt. Je schrijft fijn, het leest goed weg en ik had zin om verder te lezen en dat is echt een goed teken als een boek dat heeft. Ik dacht meteen ik wil meer lezen van hem”Esther
—-
—-
—-

Het Wonder van WAAROM zal beschikbaar zijn vanaf september 2019 in hardcopy en digitaal.

Lees hier een preview van Het Wonder van WAAROM: http://bit.ly/Nieuwboek_HWvW

Voor informatie of andere vragen, mail naar: info@stateofmindnetwork.com