DETOX – THE VEGAN SWITCH

WAT IS THE VEGAN SWITCH?

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

 • Een versterkte darmflora
 • Meer energie en een fitter gevoel
 • Een mooiere huid
 • Gewichtsverlies

Naast het pakket met o.a. voedingssupplementen zal je samen met je coach Li-Ann het traject aangaan. Zij is er altijd voor al je vragen en stuurt bij indien nodig.

Je kan Detoxen in je eigen omgeving, buiten of in een fitnesscentrum.

TEN DAYS DETOX DIET

Het effectief ontgiften met Fittergy Vegan Switch doe je in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Verder ga je tijdens de Vegan Switch:

 • Elke dag bewegen (wandelen of fietsen) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen
 • Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch
 • Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden
 • Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of een heet bad) om extra te gifstoffen uit te zweten
 • Sport je minimaal 2 keer tijdens de kuur intensief
 • Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

 

ACHTERGROND VAN THE VEGAN SWITCH

Onze voorouders leefden in een omgeving waarin ze perioden geen dierlijke producten konden vangen of verzamelen. In zo’n periode switchten zij naar volledige plantaardige voeding. Zij aten daar dagelijks kilo’s van om voldoende calorieën in te nemen. Daardoor kregen zij ook heel veel vitaminen, mineralen en andere belangrijke stoffen binnen. Plantaardige voeding bevat naast nuttige stoffen ook een grote hoeveelheid lichaamsvreemde stoffen die het lichaam prikkelen om sneller te ontgiften. Zo werden gifstoffen die van nature voorkomen in bepaalde plantaardige voeding, snel uit het lichaam verwijderd.

 Nu 150,-

Klik hier om met de Detox te starten.

Ervaringen van anderen

Miriam: Ik was tijdens mijn burnout hard op zoek naar meer energie. Ik had t gevoel dat mijn lichaam op haar laatste beetje brandstof aan ‘t werk was. Na wat research op ‘t internet en een telefonisch gesprek waarin Li-Ann alle tijd nam om alle informatie te geven en mijn vragen te beantwoorden, besloot ik om the vegan switch detox te gaan volgen.
En wat ben ik blij met dit besluit!
Na een moeizaam start omdat mijn lichaam echt de eerste 2 dagen aan ‘t ontgiften was, ging ‘t daarna steeds beter en merkte ik een groot verschil in energie.
Ik kon de dag volledig aan, ik had geen last meer van dipjes of dat ik opgebrand was na 2 a 3 uur stadten met een vriendin bijv. Li-Ann is een geweldige coach die mij elke dag een berichtje stuurde voor een update en gaf de juiste motivatie om door te gaan. Geweldig!!
Ik was na 10 dagen totaal om, meer energie, meer stabieler, meer stralende huid en minder gewicht. Wat wil je nog meer?!
Li-Ann heel erg bedankt!!!

Herman: Wat ben ik blij dat ik de Vegan Switch heb gedaan. Ik moest afvallen voor mijn gezondheid ivm diabetes 2 en omdat ik te zwaar was om echt te sporten. Ik heb kunstknieën en jicht en door mijn gewicht was lang lopen of staan ook zwaar. Mijn glucose waarde is van 12 en hoger naar 6,7 gegaan, wat betekent dat ik van mijn diabetes 2 af ben! Ik ben 4 kilo kwijt en merk dat met alles wat ik doe. Li-Ann heeft het protocol wat aangepast, zodat ik het beter zou volhouden en gaf mij veel tips over welke producten ik kon nemen. Ik ben tijdens de detox elke dag een half uur rustig gaan bewegen in de sportschool en dat beviel mij zo goed dat ik dat blijf doen. Dagelijks hadden we even contact en vroeg ze hoe het ging. Ik heb dat als heel prettig ervaren.

Bart: Het begon allemaal met een paar kilo afvallen. Dat is gelukt, na 10 dagen 4 kilo minder. Ik had niet erg veel overgewicht maar een paar kilo afvallen, vooral om mijn buikje kwijt te raken, vond ik toch wel prettig. De andere wijze van eten geeft een reset aan je gewoonten. Dus geen tussendoortjes, geen brood, geen vlees. Het is even wennen, maar eigenlijk is het niet zo erg. In plaats van een glaasje met een hapje ‘s avonds ben ik vaak gaan sporten. Ik loop dagelijks minstens een uur met ons hondje, maar stevig doorlopen of rennen gaat niet wegens longproblemen en zere benen door vaatvernauwing, etalagebenen. Zijn er gezondheidsvoordelen? Dat moet haast wel met al dat gezonde eten en drinken. Wat mij vooral opviel was dat ik de gehele periode van de Vegan Switch geen behoefte had aan een pijnstiller. Ik onderdrukte “vroeger” een opkomende hoofdpijn nog wel eens met een paracetamol. Ten slotte, het is echt waar, de kramp in mijn kuiten na een paar minuten wandelen blijft vrijwel achterwege. En de coach? Een topper. Mijn vrouw en ik kregen regelmatig recepten en tips. Li-Ann weet erg veel, geeft goede adviezen, ze geeft je het gevoel dat je zelf alle beslissingen neemt en motiveert je voortdurend.

Petra: Ik heb eigenlijk weinig last gehad van futloosheid en voel mij super gemotiveerd en vastberaden om het vol te houden. Ik mis het vlees totaal niet en voel mij schoner en strakker. Heerlijk gewoon! Ik ben 2,5 kg afgevallen, ongelofelijk dat je zo afvalt terwijl je veel eet. Ik ben ontzettend blij dat ik The Vegan Switch heb opgepakt. Dit is een switch naar een nieuwe lifestyle. Dank je wel voor de support.

Klik hier om met de Detox te starten.

TOXINES ALS ZIEK- EN DIKMAKERS

Als het gaat om ziekte en/of overgewicht wordt er vooral gekeken naar voeding en lifestyle. Maar wetenschappers benoemen nu ook gifstofbelasting van vetcellen op de vitaliteit en het functioneren van vetcel als nieuwe belangrijke oorzaak.

VOORBEELDEN VAN MOEILIJK AFBREEKBARE GIFSTOFFEN:

 • Ftalaten: plastics, speelgoed en cosmetica.
 • Metalen (kwik, lood, koper, aluminium etc): verf, batterijen, amalgaamvulling, vaccinatee, glucoee- fructoeeeiroop, kraanwater, deodorant, aluminium keukengerei, bewerkte voeding.
 • Bisfenol: Levensmiddelenverpakking en cosmetica.

 

WAAROM WERKT NORMAAL DIETEN VAAK NIET?

Er is aangetoond dat tijdens gewichtsverlies de concentratie van gifstoffen in het bloed toeneemt. Het lichaam kan tijdens gewichtsverlies de toxines niet uitscheiden, dit verandert de gevoeligheid voor obesitas en diabetes niet, dit is mogelijk een onderdeel van het jojo-effect.

Door de toenemende kennis is de oplossing te werken naar een toxine vrije voeding- en lifestyle, met veel lichaamsbeweging en een meer plantaardig voedingspatroon met veel polyphenol houdende groente en fruit tezamen, dit is de oplossing om gezonder te blijven en structureel af te slanken en slank te blijven. Daarnaast geven oa. Chlorella, n-acetylcysteine en polyfenolen supplementen extra ondersteuning hierbij.

 

HOE WERKT HET?

Gifstoffen kunnen een verstorend effect hebben op ‘de machinerie’ van de stofwisseling. Ze verhogen de vrije- radicalenbelasting en kunnen bepaalde vitaminen en mineralen uitputten waardoor er deficieënties ontstaan. Zo complexeert selenium met kwik, verlaagt alcohol B-vitamine en put paracetamol glutathionuit.

 

DETOXSUPPLETIE EN EFFECT

 • Greens: Spijsvertering, darmflora, leverontgifting, vetcelontgifting, binding gifstoffen.
 • Cell Shield: Leverontgifting, schildklierontgifting en energieproductie.
 • Carnitine plus: mobiliseren en uitscheiden gifstoffen.
 • Resveratrol: beschermt de cellen (incl. de lever) tegen giftstoffen en stimuleert vetcel en spier in de energiestoffwisseling.
 • B12: herstel en bescherming zenuwstelsel.
 • Q10: herstel energie mitochondria.
 • Vitamine D: herstel mitochondria en calciumstofwisseling.

 

Naast het pakket met o.a. voedingssupplementen zal je samen met je coach Li-Ann het traject aangaan. Zij is er altijd voor al je vragen en stuurt bij indien nodig.

Je kan Detoxen in je eigen omgeving, buiten of in een fitnesscentrum.

Voor interesse of vragen kan je Li-Ann een mail sturen: state.of.body@outlook.com

 Nu 150,-

Klik hier om met de Detox te starten.