Het wereldwijde succes als singer/songwriter in de jaren 90 met de muziekgroep Twenty 4 Seven bracht Stacey Seedorf in de wereld van glitter, glamour, spotlights en grote financiële rijkdom. De internationale showbusiness is een keiharde wereld met geheel eigen regels en het werd dan ook een avontuur met hoge pieken en diepe dalen. Stacey heeft meer dan eens een beroep moeten doen op zijn zelfkennis en zelfleiderschap om staande te kunnen blijven tussen de groten der aarden. Die zoektocht naar zichzelf heeft hem echter geïnspireerd om in zelfleiderschap te gaan trainen en hier boeken over te schrijven. In 2006 heeft hij zijn trainingscentrum, State of Mind Network,  opgericht en sindsdien is hij een gepassioneerde schrijver, spreker en Motivatie & Prestatie-trainer/coach. Hij traint in persoonlijke ontwikkeling, succes, inspirerend leiderschap en het waarmaken van dromen, wensen en doelen. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Hij doet dit door op geheel eigen wijze inzicht te geven in de vele bepalende denkprocessen. De reden waarom we doen wat we doen heeft hem altijd gefascineerd en loopt als een rode draad door al zijn trainingen en boeken. Na jarenlang intensief onderzoek over dit thema heeft hij een trainingsmodel ontwikkeld waarin de antwoorden op ‘Waarom-vragen’ automatisch leiden tot antwoorden, inzichten en oplossingen voor dilemma’s en levensvragen in het privé-leven en het zakelijke-leven. De combinatie van neurowetenschap, epi-genetica, kwantumfysica en nlp NLP vormt de basis voor zijn laatste boeken ‘Het Wonder van WAAROM’ (life edition) en ‘Het Wonder van WAAROM’ (business edition, geschreven met Ronald Schouten). Inzicht in ons denkproces maakt alles wat we doen helder en die helderheid geeft logica aan het resultaat hiervan. In ‘Het wonder van WAAROM’ beschrijft hij de door hem zelf ontwikkelde zelfanalyse methodieken TrioW en Het Wiel van WAAROM.

 

Naast bovengenoemde activiteiten is hij enkele jaren geleden in India erkend als officieel Yoga & Meditatie docent en is van hieruit het hele jaar in Europa actief  tijdens de vele Kuzala Mindfulness trainingen en retreats van Vanuit State of Mind Network. De basis voor de zelfontwikkelde Kuzala-stijl ligt in technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten. Zo zijn moderne methoden als die van Anthony Robbins, NLP, EFT, Touch of Matrix, de Wim Hof methode (Iceman), Avatar, Life Success (Bob Proctor), Shamballah, Reiki, SiamReiki, Osho en Art of being het fundament. Maar ook traditionele methoden als: Advaita Vedanta, Yoga, Vipassana- en andere Meditatie vormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, Zen Boeddhisme en het werk van diverse leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Thich Nath Hahn, Schri Nisargadatta Maharaj en vele anderen, zijn grote inspiratoren voor de spirituele kant van State of Mind Network.

Stacey: “De basis van mijn trainingen ligt altijd bij het individu zelf, dit is de meest essentiële sleutel die je als mens in handen kunt hebben. Je hebt altijd de masterkey waarmee je elke interne deur geopend krijgt. Dit kan echter nogal een zoektocht zijn en daar komt een trainer als ik bij om de hoek kijken. In korte tijd geef ik de inzichten die je de macht en controle over jouw subjectieve belevingswereld teruggeven. Hierdoor ben je weer in staat beslissingen te nemen die je in jouw gewenste richting drijven. Dit geldt voor individuen in de particuliere sector, maar ook voor managers en leidinggevenden in het bedrijfsleven.
Het is mijn missie om mensen en bedrijven net dat zetje te geven waardoor ze weer overzicht krijgen en als individu of onderneming op weg kunnen naar geluk en succes!”