Bindings- en verlatingsangst is een zeer veel voorkomende liefdesangst. De angst om te hechten zorgt er namelijk voor dat je diep in je kern heel graag liefde wilt, maar tegelijkertijd ben je er doodsbang voor. Dit resulteert in grote verwarring omdat je je eigen acties en reacties niet goed kan begrijpen en je liefdespartners al helemaal niet. Het aantrekken en afstoten is enorm vermoeiend maar tegelijkertijd ook onvermijdelijk. Als je partner emotioneel te dichtbij komt, ga je in bindingsangst-modus; je zal je benauwd voelen en altijd redenen vinden om de ander op afstand te houden.  Zodra je partner eenmaal afstand neemt, zal je direct in verlatingsangst-modus gaan; de ander mag ook niet te ver bij je verwijderd raken en je zal toenadering zoeken.

Klik hier en meld je NU aan voor de training!

Het bijzondere is dat iemand met deze hechtingsangst, op energetisch niveau, zich altijd aangetrokken zal voelen tot een ander met diezelfde angst. Dit gaat onbewust, maar tijdens gesprekken herkennen we de energie van de ander en voelen we ons veilig genoeg om in te stappen. Het is namelijk de angst om te hechten die zorgt voor de veiligheid voor beide partners. Het is met name de verlatingsangst die nog het meest misleidend is, omdat die er van overtuigd zal zijn de binding juist wel te willen. Onbewust is er echter allang vastgesteld dat de ander dit nooit zal willen, waardoor plannen voor een dichter samenzijn altijd zullen worden afgewezen.

Bindings- en verlatingsangst zal je je hele leven in een greep houden, de kans op echt langdurig liefdesgeluk is uitgesloten. De oplossing is de oorzaak van de angst te onderzoeken en de confrontatie aan te gaan. Tijdens een intensieve 2-daagse training doen we dit, zodat daarna je hele belevingswereld lijkt te veranderen en je voor altijd verlost zal zijn van deze beklemmende angst.

Geef je op voor de training en ontvang het e-book hierover helemaal GRATIS!

Klik hier en meld je NU aan voor de training!