Als je een van deze punten bij jezelf of bij je (mogelijke) partner herkent:

*Je relaties zijn maar kort en je lijkt steeds te vallen op de 'verkeerde' partners;

*Je partners blijken uiteindelijk nooit te kunnen voldoen aan de wens/eis/behoefte die je voor jezelf hebt bedacht;

*Eventuele minpunten bij de ander vallen je al snel op, waarmee een breuk vanuit jouw kant gerechtvaardigd zou zijn. De verantwoordelijkheid van een eventuele breuk heeft daarom nooit aan jou gelegen;

*Je beschermt jezelf en vermijd (in het begin) een eventuele verliefdheid en/of emotionele afhankelijkheid;

*Lijkt een relatie goed te lopen? Ook dan blijf je flirterig naar anderen toe, voor het geval dat...;

*Zodra een partner de juiste lijkt te zijn, dan dek jij je in tegen de pijn om verlaten te worden;

*Jaloezie/ je partner controleren;

*Je kan makkelijker omgaan met iemand waarvan je weet dat hier nooit gevoel bij kan komen?

Dan zit je hoogstwaarschijnlijk in de greep van bindings- en verlatingsangst. Deze angst is universeel en is een van de meest voorkomende en meest hardnekkige angsten die we kennen.

Eén traumatische ervaring is al voldoende om bindingsangst of verlatingsangst te veroorzaken. De pijn die verlies met zich meebrengt is voor jou zo groot dat jij je daar (onbewust) voor indekt. Jezelf  emotioneel binden en een langdurige gelukkige relatie zit er voor jou nog niet in, al zou je dit vanuit je hart heel graag willen.

Je alertheid op alles waar je in een relatie bang voor bent staat op de automatische piloot. Je weet dat je geen controle hebt en toch zou je dat graag willen.

 

Wat doen we tijdens de training/coaching:

*Om te beginnen gaan we op zoek naar de oorzaak van de angst, die altijd in het verleden ligt. Hier hebben we effectieve methoden voor ontwikkeld, waardoor je snel oog in oog zal staan met jouw angstbron. Deze confrontatie alleen al zal ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt in je gevoelswereld en andere keuzes zal maken. Je komt weer volledig in je eigen kracht.

*Vervolgens leer je de angst herkennen zodra die zich wilt manifesteren en leer je deze te zien als een losstaande emotie die jouw geluk in de weg staat. We geven je de juiste tools om hier mee om te gaan, waardoor je in een hele andere wereld, met hele andere mensen terecht lijkt te komen.

*We bereiden je voor op dit leven in jouw nieuwe wereld, waarin je andere keuzes zal maken en eindelijk los zal komen van bepaalde mensen, waar je niet gelukkig van wordt. Je omgeving zal namelijk enorm moeten wennen aan je hervonden kracht en zelfvertrouwen en het is essentieel dat je in je centrum blijft zitten.

Trainer: Stacey Seedorf

Datum: op aanvraag

Locatie: Zandvoort aan Zee

Kosten: stuur een email naar info@stateofmindnetwork.com)