SuccesPlan 2020 Roadmap

 730,00  365,00

Met de SuccesPlan 2020 Roadmap zullen wij je helpen met het stellen en realiseren van je privé en zakelijke doelen. Je krijgt een jaar lang persoonlijke coaching van Stacey en Li-Ann, video- en audiotraining, gratis toegang tot de alle live webinars-sessies, trainingen en events in 2020. (betaling in termijnen is mogelijk! Stuur een email naar info@stateofmindnetwork.com en vraag naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen kan je daarna direct aan je jaartraining beginnen!)

Vanuit onze kennis, expertise, ervaring, studie en levenservaring herkennen we elke fase waarin je in zit of in zal komen, op weg naar het realiseren van jouw persoonlijke geluk en succes.

Een garantie kunnen we nu vast geven: als je doel echt ‘eigen’ is, kan het je met ondersteuning van de SuccesPlan 2020 Roadmap niet meer ontgaan!

Wil je meer informatie over dit jaarprogramma? Stuur ons een e-mail: info@stateofmindnetwork.com

Categorie:

Beschrijving

Met de SuccesPlan 2020 Roadmap zullen wij je helpen met het stellen en realiseren van je privé en zakelijke doelen.

Je krijgt een jaar lang persoonlijke coaching van Stacey en Li-Ann, video- en audiotraining en gratis toegang tot alle live webinars-sessies en diverse trainingen/events in 2020.

Voor het stellen en halen van doelen en voornemens is het essentieel dat je begrijpt op basis waarvan je deze keuzes maakt. Een doel dat je stelt vanuit een motivatie die niet ‘eigen’ is, is bij voorbaat gedoemd te mislukken.

Vanuit onze kennis, expertise, ervaring, studie en levenservaring herkennen we elke fase waarin je in zit of in zal komen, op weg naar het realiseren van jouw persoonlijke geluk en succes.

Een garantie kunnen we nu vast geven: als je doel echt ‘eigen’ is, kan het je met ondersteuning van SuccesPlan 2020 Roadmap niet meer ontgaan!

Wil je de jaartraining in termijnen voldoen? Dat kan! Stuur een email naar: info@stateofmindnetwork.com en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je eerst meer informatie over dit jaarprogramma? Stel je vraag via: info@stateofmindnetwork.com

We wensen je nu vast veel succes en vooral veel plezier in dit mooie avontuur.

 

Vanuit liefde,

Stacey & Li-Ann

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SuccesPlan 2020 Roadmap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *