fbpx

SuccesPlan 2020 | Online Roadmap

Say YES to happiness and make the rest of your life, the best of your life!

Met het SuccesPlan 2020 jaarprogramma zal je constant richting je doelen en voornemens bewegen. Twijfel, faalangst en onzekerheid zullen geen kans krijgen, omdat het programma je door het jaar zal leiden. We doen dit met oefeningen, reminders, tips en tricks, waarmee je in de praktijk zal merken dat het helemaal niet zo moeilijk is om je echte doelen te halen en je voornemens vol te houden.

 

Beschrijving

Say YES to happiness and make the rest of your life, the best of your life!

Met het SuccesPlan 2020 jaarprogramma zal je het hele jaar door richting je doelen en voornemens bewegen. Twijfel, faalangst en onzekerheid zullen geen kans krijgen, omdat het programma je door het jaar zal leiden. Dit is een groot verschil met de afgelopen jaren, waarin jouw doelen en voornemens al snel uit het zicht verdwenen en je weer terug was bij hoe het altijd was.

Dit jaar gaan we het anders doen! Met reminders, opdrachten, oefeningen, tips en tricks, zal je in de praktijk merken dat het helemaal niet zo moeilijk is om je serieuze doelen te halen en je goede voornemens vol te houden. Het zal lijken alsof het allemaal vanzelf naar je toekomt, maar dit komt puur door je veranderde state of mind. Dát wordt je sleutel naar jouw persoonlijke geluk en succes!

Zowel privé doelen als zakelijke doelen zullen eindelijk haalbaar zijn en door je gerealiseerd worden. Zaken doen, leiding geven, een onderneming beginnen en succesvol maken, studeren, een boek schrijven of eindelijk je grote liefde vinden? Het zijn allemaal mooie en haalbare doelen, voor iedereen! Met de juiste begeleiding maak je alles mogelijk en zal je aan het einde van het programma trots op jezelf kunnen zijn.

Want als elk jaar stil staan bij WAT er is gebeurd en WAT je wilt dat er het komende jaar zal gebeuren in de afgelopen jaren niet tot nauwelijks resultaat heeft gebracht, zou je de WAT-vraag misschien kunnen veranderen in een WAAROM-vraag.

Dus niet WAT is er gebeurd, maar WAAROM is er gebeurd?

En niet WAT is er niet gebeurd, maar WAAROM is er niet gebeurd?

En niet WAT je wilt dat er vanaf nu anders zal gaan, maar WAAROM dingen vanaf nu anders zullen gaan?

Want als je de WAAROM van dingen weet, weet je ook direct de WAARMEE. En dát is de sleutel…

Deze andere invalshoek is heel belangrijk want bij dezelfde invalshoek zal alles logischerwijs hetzelfde blijven. Het is een keuze, dus waar kies jij voor?

Doe ook mee aan ons SuccesPlan2020 jaarprogramma en leer overzicht en inzicht te krijgen in je leven. Het stuur van jouw persoonlijke geluk en succes heb je echt zelf in handen, maar het wordt wel tijd dat je de juiste kant op gaat sturen.

Say YES to happiness and make the rest of your life, the best of your life!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SuccesPlan 2020 | Online Roadmap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *