Detox – The Vegan Switch

                                                                                                                                   Normaal 199,- nu 170,-

Iedereen weet dat als je wilt afvallen je meer moet gaan sporten en je je voedingspatroon moet aanpassen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een nieuwe oorzaak, eentje die sluipend het lichaam binnendringt, is vervuiling van het lichaam door gifstoffen. Kom je weer snel aan nadat je afgevallen bent, ben je vaak vermoeid, houd je vocht vast of heb je weleens last van stemmingswisselingen en/of cellulitis? Dan zouden gifstoffen in je vetcellen weleens de oorzaak kunnen zijn. Het is dan belangrijk om te ontgiften.

Ontgiften, ofwel Detoxen, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Minder dierlijke voedingsmiddelen, meer plantaardige producten, groene thee, zeewier, veel (groene) groente en periodiek vasten zorgen ervoor dat vetcellen zowel vet alsook een deel van de opgeslagen gifstoffen loslaten.

Ga je ontgiften dan is het wel heel belangrijk om daarbij te sporten. Doe je dit niet, dan komen de gifstoffen wel vrij, maar blijven deze circuleren in je lichaam. Uiteindelijk worden de gifstoffen alsnog weer opgeslagen door je vetcellen. Je valt in het begin dus af, maar komt net zo snel weer aan. Door te sporten en te zweten zorg je ervoor dat je gifstoffen extra goed vervoerd worden en worden uitgezweet. De kans dat je op gewicht blijft is hierdoor groter.

 

Klik hier om met de Detox te starten.

 

DETOX – THE VEGAN SWITCH

WAT IS THE VEGAN SWITCH?

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

 • Een versterkte darmflora
 • Meer energie en een fitter gevoel
 • Een mooiere huid
 • Gewichtsverlies

 

TEN DAYS DETOX DIET

Het effectief ontgiften met Fittergy Vegan Switch doe je in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Verder ga je tijdens de Vegan Switch:

 • Elke dag bewegen (wandelen of fietsen) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen
 • Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch
 • Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden
 • Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of een heet bad) om extra te gifstoffen uit te zweten
 • Sport je minimaal 2 keer tijdens de kuur intensief
 • Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

 

ACHTERGROND VAN THE VEGAN SWITCH

Onze voorouders leefden in een omgeving waarin ze perioden geen dierlijke producten konden vangen of verzamelen. In zo’n periode switchten zij naar volledige plantaardige voeding. Zij aten daar dagelijks kilo’s van om voldoende calorieën in te nemen. Daardoor kregen zij ook heel veel vitaminen, mineralen en andere belangrijke stoffen binnen. Plantaardige voeding bevat naast nuttige stoffen ook een grote hoeveelheid lichaamsvreemde stoffen die het lichaam prikkelen om sneller te ontgiften. Zo werden gifstoffen die van nature voorkomen in bepaalde plantaardige voeding, snel uit het lichaam verwijderd.

 

Klik hier om met de Detox te starten.

 

TOXINES ALS ZIEK- EN DIKMAKERS

Als het gaat om ziekte en/of overgewicht wordt er vooral gekeken naar voeding en lifestyle. Maar wetenschappers benoemen nu ook gifstofbelasting van vetcellen op de vitaliteit en het functioneren van vetcel als nieuwe belangrijke oorzaak.

VOORBEELDEN VAN MOEILIJK AFBREEKBARE GIFSTOFFEN:

 • Ftalaten: plastics, speelgoed en cosmetica.
 • Metalen (kwik, lood, koper, aluminium etc): verf, batterijen, amalgaamvulling, vaccinatee, glucoee- fructoeeeiroop, kraanwater, deodorant, aluminium keukengerei, bewerkte voeding.
 • Bisfenol: Levensmiddelenverpakking en cosmetica.

 

WAAROM WERKT NORMAAL DIETEN VAAK NIET?

Er is aangetoond dat tijdens gewichtsverlies de concentratie van gifstoffen in het bloed toeneemt. Het lichaam kan tijdens gewichtsverlies de toxines niet uitscheiden, dit verandert de gevoeligheid voor obesitas en diabetes niet, dit is mogelijk een onderdeel van het jojo-effect.

Door de toenemende kennis is de oplossing te werken naar een toxine vrije voeding- en lifestyle, met veel lichaamsbeweging en een meer plantaardig voedingspatroon met veel polyphenol houdende groente en fruit tezamen, dit is de oplossing om gezonder te blijven en structureel af te slanken en slank te blijven. Daarnaast geven oa. Chlorella, n-acetylcysteine en polyfenolen supplementen extra ondersteuning hierbij.

 

HOE WERKT HET?

Gifstoffen kunnen een verstorend effect hebben op ‘de machinerie’ van de stofwisseling. Ze verhogen de vrije- radicalenbelasting en kunnen bepaalde vitaminen en mineralen uitputten waardoor er deficieënties ontstaan. Zo complexeert selenium met kwik, verlaagt alcohol B-vitamine en put paracetamol glutathionuit.

 

DETOXSUPPLETIE EN EFFECT

 • Greens: Spijsvertering, darmflora, leverontgifting, vetcelontgifting, binding gifstoffen.
 • Cell Shield: Leverontgifting, schildklierontgifting en energieproductie.
 • Carnitine plus: mobiliseren en uitscheiden gifstoffen.
 • Resveratrol: beschermt de cellen (incl. de lever) tegen giftstoffen en stimuleert vetcel en spier in de energiestoffwisseling.
 • B12: herstel en bescherming zenuwstelsel.
 • Q10: herstel energie mitochondria.
 • Vitamine D: herstel mitochondria en calciumstofwisseling.

 

Naast het pakket met o.a. voedingssupplementen zal je samen met Sportvastencoach Li-Ann het traject aangaan. Zij is er altijd voor al je vragen en stuurt bij indien nodig.

Je kan Detoxen in je eigen omgeving, buiten of in een fitnesscentrum.

Voor interesse of vragen kan je Li-Ann een mail sturen: state.of.body@outlook.com

Klik hier om met de Detox te starten.