SuccesPlan 2020

Toets, Tag, Beveiliging, Label, Symbool

Jouw persoonlijke route naar ’24/7 Succes’!

Als je wel veel ambitie hebt, maar toch vaak aan jezelf moet toegeven dat je niet heel gelukkig bent met je huidige baan, onderneming of met je leven in het algemeen, omdat het je niet voldoende voldoening geeft of omdat je steeds je voornemens niet vol kan houden, is dit heel frustrerend. Je hebt wel een idee hoe je het wilt, maar er ook echt aan beginnen of afmaken is een heel ander verhaal. Je begint altijd goed en heel enthousiast ergens aan, maar om de ene of andere reden val je al snel terug in oude routines die nooit opgeschoten hebben. Hier gaan we nu iets aan doen!

Meld je HIER aan

Het grote probleem hier is het stellen van dat doel zelf; hoe graag wil je dat doel bereiken en waarom wil je dat doel bereiken. Deze laatste, de waarom, is nog de belangrijkste vraag die je jezelf altijd moet stellen bij het bepalen van een doel. In de waarom zit namelijk de motivatie en zonder voldoende motivatie zal elk doel onhaalbaar blijken te zijn. Zonder voldoende motivatie zal elke kleine tegenslag of twijfel, op weg naar je doel, genoeg zijn om de focus kwijt te raken. Zonder motivatie en focus zal je doel snel weer onzichtbaar zijn en die stuurloosheid zal ervoor zorgen dat je direct terugvalt in de routine die je had voordat je het doel gesteld had.

In deze training leer je:

 • faalangst & onzekerheid overwinnen;
 • de ware reden achter het kwijtraken van focus;
 • de beste manier om focus op je doel vast te houden en die gegarandeerd te bereiken;
 • jouw persoonlijke intrinsieke motivatie vinden;
 • planmatig werken en motivatie hoog houden;
 • via state management op elk moment maximaal geïnspireerd te raken en ook te blijven;
 • Momentum krijgen en vasthouden;
 • tegenslagen omzetten in kracht en inspiratie;
 • de mentale basis voor succesvol ondernemen en succesvol blijven;
 • elke soort relatie (zakelijk of privé) krijgen en vasthouden;
 • Gezonder leven;
 • de eerste stappen zetten op weg naar jouw persoonlijk succes.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor ondernemende mensen die veel kunnen, maar niet echt opschieten. Het is voor iedereen die het zat is niet verder te komen in het leven en hier ook echt iets aan wilt doen. Het is bedoeld voor iedereen die ervan overtuigd is dat er meer uit het leven te halen is, maar die zelf de vele talenten en mogelijkheden lijkt te saboteren door passiviteit, onwetendheid en onhandigheid. Als jij iemand bent die vol wilt gaan voor jouw maximale succes en bereid bent hier veel tijd, energie en ook geld in te investeren om eindelijk en GEGARANDEERD je doelen te halen, dan moet je je snel aanmelden voor deze training.

Meld je HIER aan

Want hoe trots zal je op jezelf zijn als je na een jaar iedereen in je omgeving voorbij bent gestreefd en wel de carrière-switch hebt gemaakt? Of dat je wel je eigen zaak bent begonnen? Of dat je wel gezonder bent gaan leven, enthousiast sport en net zoveel bent afgevallen als je je had voorgenomen? Wat zullen de mensen nu zeggen die altijd zeiden dat je het toch niet zou kunnen en dat het je niet zou gaan lukken? Dat jaar van bikkelen en op alle manieren investeren in jezelf en werken aan jezelf, heeft zich dan al lang en breed terugbetaald!

EN…

Dit jaar zal je niet alleen deze gestelde doelen brengen maar het gegroeide zelfvertrouwen zal je voor de rest van je leven meenemen in het bereiken van wat je maar wilt, op elk vlak. Zowel prive als zakelijk zal je kunnen bouwen op datgene dat je hebt geleerd tijdens het State of Mind Network SuccesPlan.

De SuccesPlan 2019-training is een voorloper op de ‘State of Mind Network SuccesPlan 2019 Roadmap’. Dit is een programma waarin we samen een jaar lang jouw doel bewaken en ervoor zorgen dat je focus strak op dat doel gericht blijft. We doen dit met een strak, efficiënt en op maat gemaakt jaarplan, die we onderverdelen in maanden. Hiermee vergroten we het aantal successen per jaar en zorgen we ervoor dat je ambitie, motivatie en focus niet verslappen. Sterker nog, die groeien alleen maar meer, omdat elk behaald succes je meer zelfvertrouwen zal geven.

De State of Mind Network SuccesPlan 2020 Roadmap is een van de meest populaire jaarprogramma’s. Tijdens de training in december zal je hier meer over horen. Het gaat namelijk veel verder dan het hebben van voornemens en hopen dat je die volhoudt. Nee, het gaat om het stellen van de juiste doelen en de garantie dat je die zal bereiken!

Datum: vrijdag 22 november 2019

Locatie en tijd: 10.00 – 17.00

Kosten: € 69,-

Bonussen:

Trainer: Stacey Seedorf

Meld je HIER aan