Nieuwe geleide meditatie staat online: Inner child meditatie

Nieuwe geleide meditatie staat online: Inner child meditatie: http://bit.ly/Podcasts_somn

Vele trauma’s en angsten zetten zich vast in ons onderbewuste en domineren ons gedrag van hieruit. Dit manifesteert zich in tegenstrijdig en onduidelijk gedrag en zorgt ervoor dat we onszelf vaak niet begrijpen. Wat we willen doen we niet of andersom.

Vaak is het onze innerchild die ons bestuurt, zonder dat het de volwassen wereld begrijpt. Contact maken met dit angstige deel van ons, geeft de oplossing. Hiervoor is het van belang dat je leert communiceren met je onderbewuste, zodat je innerlijke kind zich aan je kan tonen. Pas dan kan je hier contact mee maken en het geruststellen. Vanaf dit punt zal het je niet langer verwarren in je gedrag.

Klik hier om direct met de meditatie mee te doen: http://bit.ly/Podcasts_somn

Extra webinar Gezond Afvallen! Vanavond, 7 januari 2019 om 19.30

VANAVOND EEN EXTRA WEBINAR OVER GEZOND AFVALLEN!
(maandag 7 januari, 19:30 uur)

We hebben zoveel vragen ontvangen naar aanleiding van onze webinar van gister, dat we hebben besloten om vanavond opnieuw live te gaan. Ben je erbij?

Kijk en doe mee via deze link: http://bit.ly/GezAfvWebinar7Jan

Wil je zeker weten dat je vraag wordt beantwoord? Mail hem voor het webinar naar info@stateofmindnetwork.com

Fijne dag en tot vanavond!

Vanuit liefde,
Stay C en Li-Ann

Nieuw E-book van Li-Ann van Groen is uit! En je krijgt hem cadeau!

HOE KOM JE GEZOND & FIT DE FEESTDAGEN DOOR?

De feestdagen staan bekend om lekker én veel eten. Ongezond eten, waarin veel calorieën, suiker en verkeerde vetten zitten, worden overal in overvloed aangeboden. De kerstkransjes, meer gangen diners, brunches, wijntjes, champagnes en oliebollen vliegen je om de oren! Maar hoe voorkom je dat ze ook aan je lichaam vliegen?

—->>>Klik hier en lees GRATIS het E-book <<<—–

Het kan best lastig zijn om een goede balans te vinden tussen een gezonde leefstijl en de feestdagen. Ben je net zo goed bezig met afvallen of een gezonde leefstijl en dan val je met de feestdagen weer helemaal terug.
Het kan zijn dat je constant bezig bent met wat nou wel of niet goed voor je is òf je laat je juist helemaal gaan en voor je het weet zitten de kilo’s eraan! Hoe fijn zou het zijn als je gewoon lekker kan genieten van alle etentjes en feestjes, zonder vervelende consequenties?
Ook met een gezonde leefstijl kan je gewoon blijven genieten van gezellige uitjes en lekker eten. Het is juist erg belangrijk om hierin een goede balans te vinden en te genieten van de feestdagen.

Omdat Li-Ann er heel vaak vragen over krijgt van mensen die zij coacht of die een training hebben gevolgd, is zij dit boek gaan schrijven.
In dit boek schrijft Li-Ann over de 7 stappen waarin je lekker en gezellig kan genieten van de feestdagen en daarbij wel gezond en fit blijft.
‘Hoe kom je gezond en fit de feestdagen door zonder aan te komen?’ Lees gauw GRATIS dit boek.

—->>>Klik hier en lees GRATIS het E-book <<<—–

Ik wens je heel veel leesplezier!

Nieuwe datum Bindings- en verlatingsangst training is bekend!

Na twee mooie en uitverkochte Bindings- en verlatingsangst trainingen in 2018, is ook de eerste datum in 2019 bekend. Op 6 en 7 februari 2019 zullen Stacey & Li-Ann de training opnieuw geven.

Het bijzondere van deze training is de combinatie van hun studie en theoretische deskundigheid met hun ervaringsdeskundigheid. In de praktijk blijkt deze combinatie precies te zijn wat de deelnemers diep bij hun gevoel en oplossing brengt.

Voor nieuwe informatie en aanmelding, klik hier.