Persoonlijke Motivatie & Prestatie Coaching

Stress, trauma’s, onzekerheid, faalangst, bühneangst en een gebrek aan zelfvertrouwen spelen kunnen je er behoorlijk van weerhouden om je doelen te halen en voornemens vol te houden. Als ondernemer, leidinggevende, collega, opvoeder, partner, willen we het allemaal zo goed mogelijk doen. Tenslotte wordt er in onze moderne wereld veel van ons verwacht en moeten we voortdurend presteren, zowel zakelijk als privé.

Soms kom je er gewoon niet uit en weet je het niet meer. Je bent het overzicht kwijt, kan je maar moeilijk focussen of motiveren en/of staat voor je gevoel al een poosje stil.

Vaak is dan een objectief en getraind oog genoeg om je weer dat noodzakelijke duwtje in de juiste richting te geven. Iemand die net dat inzicht en advies kan geven waardoor je weer perspectief krijgt en energie krijgt om datgene te bereiken dat je met jezelf afgesproken had.

We geven hiervoor exclusieve 3-daagse coachingsessies. Dit zijn 3 persoonlijke 1-op-1 sessies van ongeveer 3 uur. Tijdens deze sessies gaat het om het hervinden van de balans in je state of body, begeleid door trainer Li-Ann van Groen en het herstellen van je state of mind (focus, motivatie en perspectief) door o.a. Kuzala mindfulness en gerichte Kuzala meditatie onder begeleiding van trainer Stacey Seedorf.  Laat ons via een korte e-mail (max. 300 woorden) weten waar we je mee kunnen helpen en wij nemen contact met jou op.

Stuur je bericht naar: info@stateofmindnetwork.com

De Persoonlijke Motivatie en Prestatie Coaching is een zeer exclusieve, effectieve, maar daarom ook intensieve coaching. De totale kosten bedragen 1.500,- euro exclusief 21% btw. Locatie Zandvoort.