State of Mind coaching sessies

Soms loop je even vast in het leven en kan je, zowel zakelijk als privé, even een objectief oordeel nodig hebben om alles weer op een rijtje te krijgen. Door het drukke leven dat we leiden, raken we verstrikt in routines en gewoontes en kunnen we plotseling het overzicht kwijtraken. We merken dit vooral omdat we te veel stress ervaren, we ons niet lekker in ons vel voelen of omdat dingen gewoon niet lopen. De gevolgen zijn altijd duidelijk merkbaar, maar waar ligt de oorzaak dan? In de praktijk blijkt dit vooral te wijten te zijn aan het effect van onze eigen keuzes, perceptie en overtuigingen. We zien dit alleen zelf niet altijd.

Tijdens de 1-op-1 State of Mind sessies weet Stacey je dan weer snel op het juiste spoor te zetten, omdat hij met een getraind oog en oor al snel ziet wat er over het hoofd gezien wordt. Gelukkig zit elke oplossing in onszelf, maar ondanks dat kan het buiten ons gezichtsveld blijven.

Stacey coacht dan in minimaal 3 coachingsessies van elk 1,5 uur, waarbij er maximaal twee weken tussen de sessies mogen liggen. Tijdens evaluatie aan het einde van de tweede sessie wordt er in overleg bekeken of er nog meer sessies zouden moeten volgen, maar meestal blijkt dit niet nodig en ben je snel weer geïnspireerd op weg.

De kosten van de sessies bedragen € 175,- per sessie, locatie Zandvoort.

Stuur voor info een bericht naar info@stateofmindnetwork.com