Kuzala Wear

Kuzala pants Men

Kuzala pants Women

Kuzala is Sanskriet en betekent: Geluk, gezondheid en balans zijn onze belangrijkste doelen om over te brengen met State of Mind Network.

 Tijdens de reis door het prachtige India, waar wij een Yoga & meditatieopleiding hebben gedaan, om opgeleid te worden door heuse Indiase guru’s, is het idee voor Kuzala Yoga, Beach & sports-wear ontstaan. De meest prachtige yoga kleding van mooie stoffen droegen wij daar en werden inspiratie voor Kuzala yoga kleding. Het is heel belangrijk om je goed te voelen tijdens yoga, in kleding waarin je je lekker voelt en goed kan bewegen. En dat is in Nederland niet altijd makkelijk te vinden.

Naast dat de kleding van Kuzala erg lekker zit én er mooi uit ziet, heeft het ook een speciale boodschap. In het logo zitten namelijk verschillende symbolen verwerkt, zoals een vlinder, welke staat voor groei, vertrouwen en ontwikkeling; een lotusbloem, welke groeit vanuit de modder tot een van de mooiste bloemen die er zijn; Yin Yang wat staat voor balans en evenwicht; het hart dat staat voor liefde, voor jezelf en voor anderen; een boom, welke staat voor groei, aarden en kracht en boven de vlinder, staat een Aum teken, wat het alles, het universum betekend.

Met Kuzala yoga en Kuzala yoga, beach en sports-wear willen wij anderen helpen om die betekenissen mee te nemen in het dagelijks leven. Dat ze groeien in hun ontwikkeling, zich gelukkig voelen en gezond zijn.

Met Kuzala yoga gaat het om tijd voor jezelf en weg van je telefoon en verplichtingen. De yogamat is net zoals het leven; het is dynamisch en in beweging, het gaat om de balans en de Yin en Yang. Er worden tijdens Kuzala yoga daarom verschillende yoga stijlen gecombineerd, maar het is altijd mee te doen voor ieder niveau. Juist mensen die nog niet bekend zijn met yoga, hopen wij door deelname aan de lessen ook de voordelen van yoga te laten zien en voelen.

Li-Ann: “Geluk en gezondheid is het allermooiste cadeau dat ik iemand kan geven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik al zoveel mensen heb mogen helpen en mijn passie is om nog veel meer mensen te helpen!”